Het grote Huis van Belle jaaroverzicht van 2018

Zo he! We zijn weer aan het einde van een jaar, en het nieuwe jaar staat te trappelen om te mogen beginnen! Heb je er zin in? Hoe kijk jij terug op 2018? Overal om ons heen zie ik al mijmeringen, #bestnine overzichtjes en afstreeplijstjes verschijnen met dingen die we gedaan kunnen hebben het afgelopen jaar en momenten waar we op terug kunnen blikken. En natuurlijk gaan we ook terugblikken, want dit jaar was on fire en is er een hoop gebeurd…

Feestjes

Huis van Belle is Huis van Belle niet als we geen feestjes vieren! Wij weten wel hoe je dat doet en ook waarom je dat doet! Want zeg nou zelf: Huis van Belle bestond dit jaar 6 jaar en dat vierden we met taart. We organiseerden een babyshower voor Marit (team Events) en dat vierden we met taart! Toen vierden we de komst van onze nieuwe directeur… met taart. We hadden een afscheidsfeestje en daar was ook taart. Toen vierden we het 5-jarig jubileum van Belle Magazine mét taart. En ons laatste feestje was het 5-jarig jubileum van Marit en Natasja (team Events) bij HvB. Dat vierden we met bitterballen :)

Babyshower Marit
Natasja 5 jaar bij HvB
Marit 5 jaar bij HvB
Afscheid Eline

Afscheid nemen van Eline

Na 6 mooie jaren besloot Eline afscheid te nemen van Huis van Belle en zich te richten op nieuwe dingen. Zoals ik al zei: dat vierden we met taart. Niet omdat we nou zo blij waren dat ze weg ging, maar omdat we blij waren voor de mooie dingen die ze gedaan had voor Huis van Belle. Er was een speech, nog een speech, taart en een fijne afscheidslunch met het team. Aan mooie dingen komt een eind, zodat er ruimte ontstaat voor andere mooie dingen. En dat is 2019 baby!

Onze momenten met jou

Natuurlijk is een jaar met Huis van Belle niet succesvol geweest als er niet ook momenten met jou zijn geweest! Want samen met jou dingen doen, en voor jou prachtige dingen organiseren… daar gaat ons hart sneller van kloppen! We zagen je op de Belledag, we kwamen je tegen op Opwekking en sommige meiden kwamen we tegen bij de lancering van de Belle Bijbel bij ons lanceringsontbijt!

We lanceerden de Belle Bijbel, dé Bijbel voor meiden zoals jij

Ja, 2018 stond in het teken van de lancering van de Belle Bijbel. We ontwikkelden die samen met het Nederlands Bijbelgenootschap en we moesten het zó lang geheim houden, maar het was allemaal de moeite waard! Op de Belledag konden we haar voor het eerst aan jullie laten zien en we waren zo trots! We zijn nog steeds ontzettend trots, want zeg nou zelf… een toffere Bijbel kan je je niet voorstellen toch?

Belle Magazine 5 jaar

Nog zo’n mijlpaal: Belle Magazine bestond afgelopen augustus 5 jaar! Say whut?! Al 5 jaar maken we het leukste meidenmagazine, is het team van Belle Magazine lekker steady geworden het afgelopen half jaar en eh… heb je eigenlijk al geraden waar deze foto om draait?

Wat houdt 2019 voor ons in petto?

Van links naar rechts: Rachelle (marketing), Mariette (webshop), Natasja (events), Joyce (directeur), Luca (events), Henrian (financiën), Thalina (online), Janneke (Belle magazine), Heleen (Belle magazine), Jeanette (Belle Magazine), Martanja (hoi! online), Sjanet (marketing) en Marit (events). Gemist op de foto: Joelle en Anita (klantenservice), Diana, Celine (Belle Magazine) en Suzanne (online).

We weten niet wat 2019 voor ons gaat worden, maar Huis van Belle heeft wél mooie plannen gemaakt! We wensen jou een prachtig 2019, en zegen van boven! Tot volgend jaar!