NIEUWS! Er komt een Belle Bijbel speciaal voor jou!

Eindelijk mogen we dit grote nieuws met je delen. ER KOMT EEN BELLE BIJBEL! We zijn zo blij! De Belle Bijbel is de Bijbel in Gewone Taal met heel veel extra’s speciaal voor jou gemaakt. Lees snel verder als je wilt weten wat er allemaal in de Bijbel staat en hoe je aan deze te gekke bijbel komt!

> Meteen bestellen? Klik dan hier!

>> Je krijgt de Belle Bijbel nu ook bij een abonnement! Klik daarvoor hier!

Al meer dan een jaar zijn we samen met het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) bezig om deze toffe uitgave te maken. Als Huis van Belle willen wij je heel graag bemoedigen en dat doen we door middel van onze events, blogs, uitgaven. Maar het liefst bemoedigen wij je met de woorden van God zelf. En die staan in de Bijbel. Ze zijn voor jou bedoeld, je kunt zoveel leren hieruit!

Uit het onderzoek dat we laatst hebben gedaan, bleek wel hoe moeilijk veel van jullie het vinden om regelmatig in de Bijbel te lezen. Maar jullie willen dat wel heel graag! Met deze bijbel helpen wij je om de Bijbel vaker te pakken. Er staan praktische tips in hoe je dat doet, bijbellezen, en we leggen heel veel uit.

Wat is de Belle Bijbel precies?

De Belle Bijbel is de Bijbel in Gewone Taal, die makkelijk leest, met veel extra’s speciaal voor jou, over: Bijbel, Basics, Be, Beauty, Body, Believe en inspirerende vrouwen in de Bijbel. In de Belle Bijbel ontdek je zelf wat de Bijbel jou te zeggen heeft.

Er zijn meer dan honderd pagina’s speciaal voor jou geschreven over deze thema’s. Dit vind je bijvoorbeeld in de Belle Bijbel:

  • Hoe kijkt God naar jou?
  • Een dag uit het leven van een meisje uit de Bijbel
  • Wat zegt God over vrouwen?
  • Bijbelleesroosters
  • Mooie quotes
  • Heel veel praktische tips hoe je in de Bijbel kunt lezen

De Belle Bijbel kost €29,50

Hoe kom ik aan de Belle Bijbel?

Wil je de Belle Bijbel hebben? Vanaf 18 mei is de Bijbel te koop bij de christelijke boekwinkel bij jou in de buurt en in onze webshop. Je kunt de bijbel nu al bestellen in onze shop zodat je hem straks als eerste in huis hebt! Als je deze bij ons in de webshop bestelt, krijg je er een mooie poster bij! Ook kun je een abonnement op Belle nemen want daarbij krijg je nu ook de Belle Bijbel!

Meer zien? Check deze pagina’s uit de Belle Bijbel!

De Belle Bijbel is ontwikkeld door het Nederlands Bijbelgenootschap en Huis van Belle.