Boekreview: Chaos – Mirjam Schippers

Een nieuwe relatie, overgaan naar het examenjaar terwijl je beste vriendin blijft zitten, slechte cijfers op school en dan ook nog eens die verwarrende gevoelens over welke jongen nu eigenlijk leuker is….. Je kent het vast wel, dan lijkt het alsof je leven een grote chaos is.

Verkering, maar niet alles gaat soepel

Lynn gaat naar havo 5 en haar beste vriendin Nikki blijft zitten in havo 4. Wat moet ze nu toch zonder haar? Nu moet ze zonder haar op werkweek en ook nog eens in haar eentje beginnen aan de examens, alsof die nog niet spannend genoeg zijn. Gelukkig kan ze soms nog met Nikki naar school fietsen en anders is Maurits er wel, een goede vriend en grappenmaker uit de klas. Dan opeens, zomaar uit het niets krijgt ze een berichtje van haar vakantieliefde Simon.

Al snel heeft Lynn verkering met Simon en is ze dolgelukkig. Nu is ze niet meer de enige in de omgeving die geen relatie heeft. Dat betekent gezellig samen wat gaan drinken, feestjes vieren en appjes sturen onder de les. Natuurlijk zijn er ook wel moeilijke dingen aan verkering hebben: slechte cijfers op school, ziekte in de familie van je vriendje, jaloerse zusjes en misschien ook wel vlinders voor een ander. Hoe moet Lynn dit nu weer aanpakken? Zelfs Nikki durft ze er niets over te vertellen.

Alles samen maakt het leven van Lynn een grote chaos. En op het moment dat alles lijkt uit te lopen op een grote ramp, merkt Lynn dat er maar Een is die haar grootste Liefde zou moeten zijn…

Ga jij dit boek lezen?