BTS: onze medewerkersdag!

Op zaterdag 17 november hadden we een medewerkersdag van Huis van Belle. Misschien weet je wel dat alle medewerkers van Huis van Belle dat vrijwillig doen. Er zijn bloggers, schrijvers voor Belle magazine, klanten service medewerkers, een online team enz. Het is niet zo dat al deze mensen op ons kantoor werken. De bloggers en schrijvers doen dat vooral thuis en digitaal. Daarom is zo’n medewerkersdag heel belangrijk; dan zien we elkaar! Iedereen heeft er altijd heel veel zin in want het is heel gezellig en goed om elkaar te kunnen spreken.

Koffie en kennismaken

Luca (team evenementen) woont in Ede en zij kent de hei op haar duimpje. Daar begonnen we dus met koffie, thee en lekkers. En wat was het mooi weer! Tijdens een wandeling praatten we aan de hand van vragen verder over Huis van Belle. Eerst een beetje kennismaken met degenen die je nog niet kende. En daarna dieper nadenken over dat wat we doen. Wat vinden we belangrijk voor het komende jaar en wat willen we jullie laten zien? Gaaf hoor! Daar krijg je energie van.

De Jongedame

Met rode wangen en een koude neus kwamen we rond 16:00 aan in de Jongedame in Ede. Een heerlijk cafeetje waar je zo op de bank kunt ploffen. De warme chocomelk daar is een aanrader! Joyce (directeur van Huis van Belle) vertelde daarna iets over het nieuwe jaar, het jaarthema en allerlei dingen die op de planning staan. Spannend! Houd ik nog even geheim 😉.

Creatief

Toen was het tijd om de creativiteit te laten vloeien! Stiften, potloden, pennen, papier ‘all over the place’. Iedereen mocht een ontwerp bedenken voor een nieuw Huis van Belle T-shirt. Oh la la; wat een leuke ideeën! Hopelijk binnenkort het winnende ontwerp in de shop.

Goodies

Vrijwilligers moet je verwennen. Ja toch? Daarom is een vast item op de medewerkersdag; de goodiebag aan het eind. We vragen dan aan shopjes, crea-bea’s en andere partners waar we mee samen werken of ze iets willen schenken voor onze vrijwilligers. Er werd gul gegeven en dat was echt tof. Wil je weten wat erin zat? Zie hieronder…

Deze medewerkersdag werd mede mogelijk gemaakt door; Marloes van De Jonge Dame in Ede, Sieraden by Boon, Lief Leven, Majestically, Anne Sara, Engelpunt, Van der Perk Groep, Eline Hoogenboom en Uitgeverij Kok.

We vinden het ook leuk om jullie te ontmoeten! Kom naar de Huis van Belle-dag op 6 april 2019 in Ede. Gezellig!

Gaan we jou ook zien?