De fijnste Sinterklaascadeautjes voor jou op een rijtje

Nope, never too early. Cadeautjesplanning voor welk event dan ook begint in mijn hoofd al drie maanden van te voren. Omdat het de voorpret verhoogt, en omdat het nadenken over de juiste cadeautjes gewoon te gek is. Maar goed, het is niet alsof Sinterklaas pas over drie maanden is, dus even goed opgelet nu ;) De cadeautjes gaan van cheap lekker betaalbaar naar auwtsj, samen dit cadeau fixen, dus voor iedereen wat wils bij Cadeautjes.nl (en soms is het gewoon hét perfecte cadeau om aan je ouders te vragen ;)

Cadeautjes voor the baking queen

Omdat je gewoon veel inspiratie nodig hebt voor de baking queen in je familie of je vriendinnengroepje. Want wat geef je iemand die veel van bakken en koken houdt, zonder met dat cliché keukenschort aan te komen? Nou, dit bijvoorbeeld:

Van links naar rechts: fijne dierenbekers voor € 19,90, ijsjes-sokken die je hart doen smelten voor € 10,90, een unicorn strooier voor € 11,90 (want, no need! this myself…) en een zonnig eitje voor € 9,90.

Cadeautjes voor de computer nerd

Je hebt vast een vriendin die uren besteed aan internetten. Wat ze precies doet, je hebt waarschijnlijk geen idee, maar ze googlet alles als de beste. Haar een nerd noemen is een compliment, want elk nutteloos weetje over je favoriete zanger of actrice weet zij te achterhalen (true, ik heb zo’n vriendin: ze is de google-queen van onze squad!) Plus: she knows her way met haar telefoon en alle emoji’s die je kan gebruiken… deze cadeautjes zijn perfect voor haar!

Van links naar rechts: bekerwarmer (in donut of cupcake-variant) met usb voor €15,90, usb-stick in de vorm van te schattige diertjes (en nu nooit meer die stickies kwijt raken!) vanaf €12,90 en de emoji-klok voor €9,90.

Cadeautjes voor papa, mama én je liefste broertjes en zusjes

Je ouders en je andere lieftallige familieleden wil je natuurlijk ook niet vergeten. Maar zo gaat dat met familie-leden… cadeautje scoren voor hen is hart-stik-ke moeilijk. No worries, dit zijn de leukste dingen waar je ouders (en je broertjes en zusjes) heel gelukkig en blij van gaan worden.

Van links naar rechts: je baby-broertje of zusje ook aan de Starbucks voor maar €7,90, een mooie kerstster van papier voor €4,90, fijne thermobekers (€15,90) voor zowel je fashionista zus als je stoere broer, een vogelvoederhuisje (€8,90) voor mama, toffe en handige poncho als het regent voor €7,90, een retro brooddoos om iemand (je pa misschien) te herinneren aan die goede oude tijd… voor €8,90), een grillplankje voor de bbq voor €6,90, een stoer DIY-pakket van €14,90 en een stempeldoos om te stempelen met je vingers, voor €10,90.

Cadeautjes voor the girlie girl

Die ene vriendin die hartstikke van roze en glitters houdt… we’ve got you covered! Yes, met lekker veel roze en fijne meisjesdingen.

Van links naar rechts: tropische flamingo-lampjes voor €9,90, sieradenboom met vogeltjes (ook in de ballerina-variant) voor €9,90, klein opbergdoosje voor €6,90, een ringhouder voor €9,90 en een papieren flamingo-slinger voor €3,90.

Cadeautjes voor de plantendokter’

Als je slim bent heb je gewoon een aantal cactussen op je kamer staan. Zo weet je zeker dat ze het overleven, maar deze cadeautjes bij Cadeautjes.nl zijn ook leuk voor de girl die wél de groene vingers in huis heeft.

Van links naar rechts: een zelf-drinkende bloempot voor €13,90 (vet handig!), een opblaasbare cactus voor €8,90 (nog handiger!) en een sky planter voor €17,90  (deze is gewoon leuk ;)).

Cadeutjes voor the decorator

Elke keer dat je bij deze vriendin op bezoek komt is haar kamer weer anders. Deze mensen hebben een soort virus wat ervoor zorgt dat ze hun living space om de zoveel tijd weer moeten veranderen of updaten. En wat koop je voor deze mensen? Juist, leuke en sweet decoratie die je makkelijk weer weghaalt of ergens anders kan plaatsen!

Van links naar rechts: houten decoratie met verlichting voor €18,90, lekker neon-jaren-80 gekleurde lampjes van een unicorn en regenbogen voor €15,90, vaantjes die je motiveren op de dag te beginnen voor €9,90 en geometrische kaarsen in de vorm vaan een dier, vanaf €7,90.

De beste hebbedingetjes bij Cadeautjes.nl

Heb je nu nog niks gevonden, dan zit er in deze categorie vast nog wel een cadeautje dat perfect is. Trendy of gewoon handig, het zit er hier tussen. En het fijne is, dit zijn dus ook de leuke cadeautjes om voor jezelf te vragen! En als je er echt niet uit komt, vind je hier nog altijd de leukste cadeautjes die je ook zelf kan maken!

Van links naar rechts: thee-ei in de vorm van een eekhoorn, voor €12,90, leeslampje die je als knijper op je boek zet voor €7,90, een fijne lippenbalsem in de vorm van een ananas voor €6,90, led-lampen met een tropisch tintje voor €9.90, thee-ei als onderzeeër voor €8,90, een leuke letterslinger voor €7,90 en polaroid-magneet-fotolijstjes voor €12,90.

Welk sint-cdeautje ga jij scoren voor je bestie?

Deze blog werd geschreven in samenwerking met Cadeautjes.nl