Jamie Grace – God girl

Een fijn en aanstekelijk liedje. I am a God Girl. Maar wat betekent het eigenlijk? Een God girl zijn? Dit liedje is van Jamie Grace, een 22-jarige Amerikaanse zangeres die ontdekt werd door Toby Mac en sindsdien een aantal prijzen gewonnen heeft.

Pas op! Dit liedje gaat niet meer uit je hoofd voor de volgende drie dagen.

Een God Girl, wat ben je dan?

Het is heerlijk om te zingen: I’m a God girl. Als je dit liedje moet geloven, betekent het dat je begint te stralen. Dat je naar God luistert tot hij aangeeft wie je vriendje wordt. Dat je hand in hand met God loopt en dat al je facebookvrienden zien dat jij een vriendin van God bent. Eigenlijk zegt ze: de hele wereld kan zien dat ik een God girl ben. Ik ben wel benieuwd: versta jij dat ook onder een ‘God girl’ zijn?

Hier op Huis van Belle zeggen we vaak: als je je identiteit in God vindt, als je gaat geloven dat Hij echt je vader wil zijn, dat Hij van je houdt, dan ga je net zo stralen als dat je een nieuwe jurk aantrekt. Dat klinkt misschien een beetje oppervlakkig, want een nieuwe jurk koop je zo in de winkel en wat God ervoor deed om jou te laten zien dat Hij van je houdt…dat gaat heel ver.

Ik heb heel lang gedacht dat ik geen God girl kon zijn. Ik rookte, had vriendjes bij de vleet en deed stoer. God kon nooit van mij houden. Ik hield hem daarmee ook op een afstand. Want zolang ik rookte, was er geen sprake van een relatie met God. Maar toen ik jaren later mezelf ging zoeken en ging ontdekken dat Hij écht al van me hield voordat ik geboren was en dat Hij me oke vond (vindt) zoals ik ben, draaide het om. Ik ging net zolang op zoek tot ik echt voelde dat Hij van me hield. En ja, toen ik dat eenmaal voelde, toen Zijn rust kwam en ik erkende dat ik geliefd was, stopte het roken en zoeken naar aandacht van jongens. Ik voelde me een God girl. Nu nog. Maar zo nu en dan moet ik wel weer even op zoek. Terug naar de basis van mijn identiteit.

Hoe zit dat met jou, voel jij je een God girl?

Oh oh oh oh yeah
If my eyes light up with I say your name
And it’s written all over my face
Tell me does it make me crazy
Well, maybe I got somethin’ that I can’t explain
And the beauty of it never changes
It’s got me wrapped up
I’m all caught up
I can’t help but say

I’m a God girl that’s who I’ll be
From the top of my head to the soles of my feet
No I can’t deny it, wouldn’t even try
I’m your girl in a crazy world
I’m a God girl that’s who I’ll be
From the top of my head to the soles of my feet
I can’t deny it, wouldn’t even try
I’m your girl for the whole wide world to see
(See, See, See)

And when my ears start hearin’ what people say
Hurry up find love cause times tickin’ away
Well, I’m not bein’ lazy I’m just waiting for
Still waiting for the right boy
Cause I only want to listen to your voice
So I’ll be listenin’
Always listenin’ to you everyday

Cause I’m a God girl that’s who I’ll be
From the top of my head to the soles of my feet
No I can’t deny it, wouldn’t even try
I’m your girl in a crazy world
I’m a God girl that’s who I’ll be
From the top of my head to the soles of my feet
I can’t deny it, wouldn’t even try
I’m your girl for the whole wide world to see

Your name in lights
My biggest dream
My all in all
You’re all I need
Hand in hand with the master of all creativity
And I won’t stop until I know
All my facebook friends and foes
Look at me and only see one thing

I’m a God girl that’s who I’ll be
From the top of my head to the soles of my feet
I can’t deny it, wouldn’t even try
I’m your girl in a crazy world
God girl that’s who I’ll be
From the top of my head to the soles of my feet
No I can’t deny it, wouldn’t even try
I’m yours

Oh I’m a love girl and I’ll always be
From the top of my head to the soles of my feet
I can’t deny it, wouldn’t even try
I’m your girl for the whole wide world to see

(Your name in lights)
(Can’t change it)
(Can’t fake it)
(Can’t break it)

(You can’t change, can’t fake, can’t break)
(I’m your girl)

Oh oh oh oh yeah
For the whole wide world,
The whole wide world to see