Kom naar onze stage High Tea!

Bij Huis van Belle weten we dat je tegenwoordig veel uit de kast moet halen bij een sollicitatie. Als je jezelf weet te verkopen door middel van storytelling, kom je overal binnen! En laten wij hier nou iets heel leuks mee gaan doen tijdens onze high tea!

Wij zoeken namelijk stagiaires! En dat doen we dit jaar door een heuse Huis van Belle stage High Tea te organiseren waarbij we jullie ook nog eens een workshop storytelling aanbieden! Een ideale manier om onze liefde voor taart, onze liefde voor het delen van kennis en de zoektocht naar nieuwe meiden voor ons team te combineren.

Woensdag 30 november van 15 uur tot 17 uur ben je welkom bij ons op kantoor in Utrecht (vlakbij IKEA en makkelijk te bereiken met het OV). Wat kun je allemaal verwachten bij deze stage High Tea?

  • Je ontmoet het team achter Huis van Belle
  • Je leert van alles over het werk achter de schermen bij het tijdschrift Belle en al het andere wat wij hier doen
  • Je leert nuttige dingen tijdens een leuke workshop over storytelling
  • Er is lekkere taart
  • Een ideale gelegenheid om lekker te netwerken
  • We brainstormen graag met jou over Huis van Belle
  • Je krijgt een leuke goodiebag mee
  • En uiteraard dé kans om die stageplek bij Huis van Belle te bemachtigen!

stage-high-tea-versie-32

Hier bij Huis van Belle werken we met zo’n 12 vrijwilligers op kantoor hard aan onze mooie missie. Daarnaast zijn er nog veel meer mensen betrokken zoals bloggers, vormgevers etc. We organiseren evenementen, maken een blad en beheren een website. En nog zo’n tienduizend dingen. Lees snel verder of we JOU zoeken!

Online redacteur

Ter ondersteuning van ons online team zoeken we een redacteur die online werken te gek vindt. Je coördineert en plant blogs in, schrijft zelf een blog als dat nodig is, je bent creatief en verzint leuke nieuwe online acties en integreert social media in alles wat je doet. Wij bieden jou een gezellig werkplek met een te gek online team; je kan je talenten ontwikkelen en zelfs nieuwe ontdekken. Niks is te gek, want soms help je ook mee om 1000 enveloppen te stempelen of om de taart op te krijgen!

Tijdschriftredacteur

Ter ondersteuning van ons Belleteam zoeken we een redacteur die kan helpen coördineren van de artikelen, rubrieken vult en ondersteunende taken uitvoert. Never a dull moment! Een werkdag ziet er elke week weer anders uit. Van Belle meiden interviewen tot cadeautjes inpakken, van het meedenken voor een Belle promotieplan tot het uitzoeken van de nieuwste kleding voor de modepagina’s. Wij bieden jou een leuke gezellige werkplek, met veel ruimte om je talenten te ontwikkelen en nieuwe talenten te ontdekken.

Marketing en communicatie

Lijkt het jou leuk om mee te denken over hoe we meer clubleden krijgen, hoe we onze events onder de aandacht brengen, leuke vernieuwende sponsoracties en ons blad Belle te promoten? Ben je creatief en ondernemend en kun je zelfstandig werken? Dan is deze stageplek geschikt voor jou.

Wat wij je bieden:

Een gezellige en uitdagende werkplek waar een goede en open sfeer heel belangrijk is. We vinden het belangrijk dat je doet wat bij je talenten past en helpen je die te ontwikkelen. Al heel wat meiden vonden een baan door hun werkervaring bij Huis van Belle. We zijn een hecht team, dat regelmatig taart eet, borrelt en één keer per jaar op teamweekend gaat. We hebben een missie die ons bindt: Tienermeiden vertellen hoe mooi ze gemaakt zijn door hun Schepper en dat spreekt uit al onze persoonlijkheden. Je past bij ons als je: onze missie deelt, initiatief durft te nemen, en niet bang bent je mening te delen, verantwoordelijkheidsgevoel hebt, je grenzen durft te bewaken maar ook doorwerkt als iets af moet of iemand in de knel zit, niet vies bent van een ‘simpel klusje’ – die pakken we namelijk met z’n allen op, humor hebt en van God houdt! En voldoe je niet aan alles? Snappen we, wij zijn namelijk ook niet perfect.

Studeer je al aan het HBO of MBO, bijvoorbeeld journalistiek, communicatie, event management, CMV of iets anders? En zoek je een (langdurige) stage vanaf februari of daarna? Dan ben je van harte welkom!

Lijkt dit je helemaal leuk? Meld je dan nu aan voor de Stage High Tea van woensdag 30 november! Opgeven kan door voor 26 november te mailen naar annemieke.huisvanbelle@gmail.com  

We hopen je die woensdag te zien, dan zetten wij de taart vast klaar :)