Trends 2020

Bijna twee weken geleden hebben we kunnen proosten op 2020 (uiteraard met alcoholvrije champagne).
Vernieuwing, opschoning en veel blijvende trends (i love de bohemian look) gaan we zien in 2020. Zelf wil ik altijd fris het nieuwe jaar beginnen en met een opgeruimd hoofd. Zo ben ik al in november begonnen met krachttraining, pilates naast klassiek ballet en hardlopen om me juist nu al super fit en strak in januari te voelen. Ik zie dit niet als ideaalplaatje voor iedereen, maar dit is hetgeen waar ik gelukkig van word en heel blij. Het afgelopen jaar heb ik veel dingen die vraagtekens voor me waren blijvend gemaakt. Zoals leuk nieuw werk, altijd sporten en meer rust in mijn leven ik merk dat deze dingen mij energie geven. Van de dingen die ik belangrijk vind heb ik een prioriteit gemaakt. Voor nu wil ik jullie meenemen naar mijn liefde voor alle leuke trends die we gaan zien in 2020!

Fashion

Jaja, dit is echt mijn favoriete onderwerp. Fashion! In 2020 zien we eigenlijk alles. Nog meer folklore! Dus veel prints:, bloemen, streepjes, stippen. Het liefst nog meerdere prints bij elkaar dragen. Maar zeker ook het minimalisme met bijvoorbeeld één opvallende eye catcher, bijvoorbeeld een felle kleurrijke sjaal op een basic outfit. Verder doen de natuurlijke kleuren het ook goed! Ook kan je de trends van 2020 herkennen in de vorm van pofmouwen, rimpelkoordjes, wijde broeken, hoge tailles, doorzichtige blousejes (mooi met een hemdje eronder), opgeborduurde prints, gehaakte kleding, veel laagjes, de leerlook, enzovoorts.

Lifestyle Prints

Verder hebben we ook nog de lifestyle prints. Dit zijn meer op jezelf gerichte trends.
De welnesstrend: lief zijn voor jezelf. Het anti-hokjesdenken: openminded en zonder oordeel, ook voor andere open staan. Probeer out of the box te denken. Ergens vind ik dit ook heel bijbels: elkaar niet veroordelen. Dan hebben we nog vrijheid en daadkracht. De kracht waar wij als jonge meiden in mogen staan. Girl power! En je identiteit in Christus. God is gestorven voor onze zonden aan het kruis waardoor wij VRIJ zijn.  We zijn volledig vrij, wij mogen ons ontplooien in onze mooie unieke identiteit, hoe God ons heeft gemaakt. Ik hoop dat je dit ook echt mag beseffen en dat je in je eigen kracht komt te staan.

Stijltrends in huis

Voor de stijltrends in huis hebben we ook hele leuke trends. Natuurlijk hebben we nog steeds de hygge trend. Deze is komen overwaaien uit Scandinavië. Hygge staat voor knus en gezelligheid, harmonie, eerlijkheid, en blij zijn wat je hebt. Een gezonde balans tussen werk en privé is hierin erg belangrijk.  Ik ben erg voor deze trend en minder van het materialistische en iedere keer meer willen hebben.

Interieur

In het interieur gaan we ook een aantal dingen zien. Namelijk de volgende trends:

  • Kleurrijk bohemian: Deze trend is te herkennen aan: mix en match materialen, herinneringen, kleurrijk, creatief, prints en bloemen, zonnige kleurtjes.
  • Scandinavian touch: De Scandinavian touch geeft vooral rust. Denk aan: duurzaam, strak, groene visie, rustgevend, matte subtiele tinten, natuurlijke materialen.
  • Wild & Luxe: All over! Avontuurlijk, diepe sprekende kleuren, contrasten, luxe, karakter, verzameling.

Ik ben happy met de nieuwe trends en ik ben zeer geïnspireerd. Ze zijn erg veelzijdig en ik kan me voorstellen dat iedereen zich hierin kan vinden.
Welke trends spreken jou aan? En welke juist helemaal niet?