10 leuke dingen om te doen met je vriendinnen!

De vakantie komt in zicht meiden, YES!  Vandaag heb ik een heleboel toffe dingen op een rijtje gezet die je in de aankomende vakantie, of gewoon op een vrije middag, met je vriendinnen kunt doen!

Lees verder

1. Picknicken!

Als het lekker weer is, is er bijna niets leuker dan lekker te gaan picknicken met een groepje vriendinnen! Maak allemaal wat lekkere hapjes (wraps, smoothies, sandwiches, koekjes), neem een kleedje mee en plof neer op een grasveldje. Gezellig!

2. Buiten sporten

Lekker in het zonnetje een rondje hardlopen of skeeleren!

met mijn vriendinnen in het wantijpark

3. Beautymiddagje

Als het wat minder lekker weer is, is het soms fijner om binnen te blijven. Verwen elkaar met fijne (zelfgemaakte!) gezichtsmaskertjes, nagels lakken en opmaken.

4. Naar de ijssalon

Bosbessen-cheesecake, chocolade-mint, aardbeien-knetterijs, of toch maar gewoon een bolletje vanille? Maak samen een fietstochtje naar een ijssalon en probeer de gekste smaken uit!

5. Lekker plakken

Pak een stel oude tijdschriften erbij (Belles?), een groot papier of canvas doek, en ga aan tafel zitten. Bedenk samen een thema en ga in de tijdschriften op zoek naar plaatjes/quotes/woorden die bij dat thema passen. Plak ze allemaal op het papier/doek, en maak zo samen of ieder apart een toffe collage.

oreotaart

6. Bijzondere taarten bakken

Ga op internet op zoek naar een recept voor een bijzondere taart en ga samen aan de slag om hem te maken! En als ‘ie eenmaal klaar is eet je hem natuurlijk ook samen op ;) Voor recepten kijk je hier!

7. Pyjama party!

Slaapfeestjes blijven altijd leuk, hoe oud of jong je ook bent. De hele nacht kletsen, films kijken en spelletjes doen: perfect.

8. Fotograferen

Nu het wat lekkerder weer begint te worden kleuren de bossen en parkjes weer groen, en overal schieten de mooiste bloemen op. Leen een camera van bijvoorbeeld je vader en ga met je vriendinnen foto’s maken op een mooi plekje in de natuur! Check hier de tips van Janiek voor een fotoshoot met je vriendinnen!

9. Bordspelletjes

Lekker ouderwets en simpel: bordspelletjes. Toch blijven ze ontzettend leuk, je kan er zo een hele dag mee vullen! Wat dacht je van een potje mens-erger-je-niet? ;)

10. DIY’en

Typ op Pinterest ‘DIY’ in en je komt dúizenden hele leuke Do It Yourselfs tegen! Ik waarschuw je: als je al die leuke ideetjes ziet wil je metéén aan de slag…

Wat vindt jij het leukste om te doen met vriendinnen?