3 zomer films op Netflix

Het is half juli als ik dit schrijf en het regent pijpenstelen… Niet bepaald zomerweer dus! Omdat elke zomer wel een paar van dit soort dagen heeft, heb ik een paar fijne Netflix films voor je op een rijtje gezet die je dan lekker kunt gaan kijken!

Film 1: The Perfect Date

Een heerlijke feel-good film. Neem een jongen, een meisje, een beetje drama en voilà: een film met een goede afloop! De jongen heeft een elite meisje op het oog en wil naar Yale (een van die supergoeie universiteiten in Amerika). Wat doe je dan? Precies, je laat je beste vriend een app ontwikkelen om jou in te huren als date voor verschillende gelegenheden. Kassa, money in da pocket! Oh, en dan is er nog een mooie auto, een hilarische vriend, en dat andere meisje… Je raadt het al, maar toch snel kijken!

Film 2: Dumplin’

To be honest: deze heb ik nog niet gekeken, maar hij lijkt me heerlijk om met vriendinnen te kijken tijdens een girls night of pyjama party! Een model is moeder van een ‘dikke’ (‘xcuze me) tiener. Willowdean besluit niet langer door haar moeder als een sloofje behandeld te willen worden en schrijft zich daarom in voor een miss-verkiezing. Haar moeder zet grote ogen op, maar Willowdean zet door! Moraal van het verhaal: schoonheid zit niet in je uiterlijk, je bent hoe dan ook Belle! 😊

Film 3: The Last Summer

In deze film zie je hoe een paar tieners op een belangrijk punt in hun leven zijn beland: diploma van highschool op zak en door naar de universiteit. Maar dan heb je eerst nog een zomervakantie… Wat doe je: nog even flink wat tijd doorbrengen met je highschool sweetheart om het daarna uit te maken? Of ga je toch proberen je relatie in stand te houden als jullie naar verschillende steden gaan verhuizen?

Bonusfilm: Clueless

As if! Als het écht blijft regenen, ga dan lekker zitten voor deze all-time klassieker: Clueless! Rijd mee in de auto met Cher, Dionne en Amber, lach mee om de make-over van Tai, en vergeet niet te zwijmelen over Josh. Zo geniet je toch nog van de zomerse regendagen!

Heb jij nog een zomerse filmtip?

Photo by JESHOOTS.COM on Unsplash