5 tekenen dat Hij je leuk vindt!

Het is alweer bijna Valentijn en misschien dacht je bij deze titel al wel aan een speciaal iemand voor je. Hoe hard we ook roepen hoe leuk, gek of stom we Valentijnsdag vinden, toch kan je niet om Valentijn heen. Misschien hoop je zelfs wel een kaart te krijgen of te sturen! Omdat het toch de dag van de liefde is, vond ik het tijd om dit lijstje met je te delen. Een echte must-read voor iedereen. Denk je dat dit niets voor jou is? Blijf lezen en let maar op, want aan het einde heb ik een Valentijn voor je in petto 😉.

1. Hij luistert graag naar je

Je kunt hele verhalen tegen hem ophangen, maar Hij blijft altijd luisteren. Je hebt de aandacht!

2. Soms doet Hij ineens wat liefs voor je

Zonder dat je het had verwacht doet Hij soms ineens wat liefs. Een fijne knuffel of een compliment geven bijvoorbeeld.

3. Hij geeft je een cadeau

Je had niets eens wat gedaan, misschien hadden jullie al een tijdje niet met elkaar gepraat maar toch geeft Hij je een cadeau. Nou, volgens mij vindt Hij jou helemaal geweldig dan!

4. Hij vertelt ook graag dingen aan jou

Hij deelt ook graag verhalen met jou. Soms snap je niet altijd waar Hij over praat, maar dat vindt Hij niet erg. Hij praat in ieder geval met je!

5. Hij heeft vertrouwen in je

Ook wanneer jij denkt dat je iets niet kan, dan nog gelooft Hij in je. Vind je iets echt te lastig? Dan brengt Hij iemand op je pad die je kan helpen. Hij gelooft echt in jouw skills.

Vielen jou ook wat dingen op tijdens het lezen van dit lijstje? Misschien wel dat ik “Hij” elke keer met een hoofdletter schreef. Dat was geen foutje, maar helemaal expres! Ik heb het namelijk niet over zomaar iemand die jou leuk vindt, God vindt jou ook leuk! Hij luistert graag naar je: je mag altijd tot Hem bidden en Hem vertellen over alle leuke en minder leuke dingen. Soms brengt Hij lieve mensen op je pad die je een compliment of een knuffel geven. Of schijnt de zon even lekker. Ook geeft Hij je een cadeau: of jullie nu al een tijdje niet met elkaar hadden gepraat, elke dag praten of Hij meer voelt als een vriend ver weg: Hij geeft je een cadeau. Wat? Hij gaf zijn eigen leven om je te redden.

Door de bijbel en de preek vertelt Hij ook graag dingen aan jou. Soms snap je het ook niet, maar dat geeft niet. Hij heeft vertrouwen in je, net als Hij had in Mozes. Mozes vond het spreken écht te lastig: God liet Aäron hem helpen. Hij gelooft in je!

Lees het lijstje nu nog eens met dit in je achterhoofd. God houdt van je! Hij vindt je Belle. Is dat geen mooie boodschap voor Valentijn? Laat God jouw Valentijn zijn!

Ben jij al lid van onze club? Als clublid krijg je 6 keer per jaar de Belle op de mat, dit mooie welkomstpakket, toegang tot het forum en exclusieve korting op onze evenementen. Dat wil jij toch ook?

Als lid van onze club heb je deze 6 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Elk jaar een cadeautje op je verjaardag
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Iedere maand ontvang je een nieuwsbrief met toffe extra’s
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!

+ bij 3000 clubleden verloten we een te gekke roze Fuji Instax Polaroidcamera!