DIY – Spijkerjasje met patches

Deze zomer ga ik met 5 vriendinnen samen in een huisje in Drenthe. Met elkaar bedachten we hoe ontzettend leuk het zou zijn om allemaal hetzelfde jasje te hebben, met dezelfde ‘Girl-Gang’ patch. Dus bestelde we allemaal eenzelfde spijkerjasje, die we allemaal met andere patches eigen gemaakt hebben. Vandaag laat ik je zien hoe ik het deed, waar ik mijn patches kocht etc. Doe inspiratie op en ga aan de slag! ;)

Spijkerjasje met patches

Het is eigenlijk aardig simpel, en echt onwijs leuk. Koop je spijkerjasje bij de kringloop, of zoek in de sale een mooi exemplaar. Een beetje oversized en licht denim werkt altijd goed. Ik kocht bij patches op www.aliexpress.com bij de verkoper SinKon. Ik heb mijn patches op een goede tijd binnengekregen en ze zien er ook mooi uit, dus ik raad het zeker aan om ze daar te kopen!

diy-patchwork-spijkerjasje

En dan, na heel wat naaien en prikjes van naalden in mijn vinger, is ‘ie klaar! Ik ben echt ontzettend blij met het eindresultaat, en het is ook ontzettend leuk dat die helemaal uniek is. Helaas heb ik nog geen foto met alle 5 de jasjes van mijn vriendinnen, maar die zou ik ook nog wel een keertje met jullie delen!

diy-patchwork-spijkerjasje2

En nu… die patches gaan bestellen maar! Leuk om in vakantie te doen! xxx