Friday Fun – Drama

Hoera! Het is weer vrijdagmiddag! Na een slopende schoolweek moet het weekend wel beter worden. Even weer tot rust komen. Even je eigen agenda volgen en niet die van je leraren. Even de benen omhoog kunnen doen en lekker Netflixen, Facebooken of gewoon een leuk boek lezen. Heerlijk!

Wat een drama…

Drama, een heerlijk onderwerp om als comedian iets mee te doen. Zo heeft Tobuscus, een Amerikaanse vlogger, een liedje gemaakt wat heel dramatisch klinkt, maar het niet is. Er zijn zelfs filmpjes te vinden waarin mensen die geen Engels kunnen erop reageren. Ongelooflijk grappig!

Fotografen kunnen er ook wat van

Niet alleen comedians gebruiken drama, ook fotografen gebruiken het vaak om extra gevoel toe te voegen aan hun foto’s. Soms gaan ze daarin alleen iets te ver. Niet dat de foto dan niet mooi is, maar het gevoel spreekt wel héél duidelijk. Kijk maar eens naar deze foto’s.

Kijktip

En heb je dan nog niet genoeg drama om je weekend mee te vullen? Dan is er een ultieme drama-serie op Netflix. Misschien herkende je Rogelio al wel in het GIF’je hierboven, maar Jane the Virgin is dan een hele leuke serie om te gaan binge watchen. Heerlijke Spaanse drama en zo mogelijk nog dramatischere gebeurtenissen.

Fijn weekend!