Friday Fun -Afscheid nemen

Dit is een week vol afscheid nemen bij Huis van Belle. Eline gaat weg als directeur en Joyce neemt dan echt het stokje over. Wel even een dingetje hier dus! Gelukkig hebben we een friday fun die het afscheid wat luchtiger kan maken en nog een laatste weekend om te wennen aan een Eline-loos kantoor.

Dan wil je graag afscheid nemen…

Wat als je een enorme blooper maakt voor duizenden mensen? Zou je dan doorgaan met werken of vol schaamte toch maar vragen om een baantje achter een bureau? Al deze presentatoren maakten best wel heel erg hilarische bloopers, maar kwamen de volgende keer wel weer op tv. Dan heb je toch wel ballen hoor! Ondertussen lachen wij ons natuurlijk wel suf om hun fail.

Eindigen op je hoogtepunt

Ken jij de Lama’s? Wat was dat leuk om naar te kijken?! Hoewel je soms wel door de seksistische opmerkingen en vloeken heen moest lezen. Dit is een fragment uit de afscheidstour en die zijn beter dan menig ander fragment. Je hoeft namelijk niet te stoppen na een dikke fout, maar je kan ook stoppen op je hoogtepunt. Dat deden deze gasten. Nou, ach… een laatste keer dan de ronde ‘Ik wil graag zien…’

Een fijn weekend en tot ziens

Voor mij was dit ook mijn laatste friday fun. Ik hoop jullie in ieder geval een paar keer aan het lachen te hebben gemaakt en zo niet… Tsja, misschien dat de humor van de volgende schrijver je meer ligt. Ik zeg: fijn weekend en tot ziens!

 

Ben jij al lid van onze club? Als clublid krijg je 6 keer per jaar de Belle op de mat, dit mooie welkomstpakket, toegang tot het forum en exclusieve korting op onze evenementen. Dat wil jij toch ook?

Als lid van onze club heb je deze 4 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!