Ambers sieraden uit Belle 12

De nieuwste Belle, met als thema Believe, komt over vier weken uit! In deze nieuwe Belle laat ik jullie een fijne outfit voor op zondag zien, mét accessoires. Waarom heb ik gekozen voor bepaalde accessoires? Hoe kun je je accessoires het beste uitkiezen? Daar ga ik het in deze blog over hebben!

IMG_8748

Ik ben zelf een grote fan van kleine, subtiele accessoires; teveel glim en kleur is niet helemaal mijn ding. In deze outfit zie je dat terug, ik kies voor een subtiel kettinkje, gouden oorbellen en een gouden armband. Mijn tas is effen bruin en dus ook aardig basic. Persoonlijk vind ik het altijd gewoon heel mooi, en niet goedkoop staan.

Hoe kies je sieraden bij je outfit?

Hoe kies je nou het makkelijkst welke sieraden je bij je outfit wilt? Ik trek meestal eerst mijn outfit aan, mét schoenen. Het is het mooiste om een soort van één thema te kiezen, waar je al je sieraden aan aanpast. Bijvoorbeeld goud of zilver, bruin, etc. Bijvoorbeeld in deze outfit; mijn outfit zelf bestaat uit zwart en wit, maar mijn sandaaltjes zijn bruin. Daarom kies ik voor een bruine tas, zodat het bruin weer terug komt. De tas heeft een gouden rits, dus kies ik gouden oorbellen en armbandjes. Ook in mijn kettinkje komt de kleur bruin weer terug, zo zorg je dat je outfit een samenhangend geheel wordt.

Amber3

Wat ook kan helpen bij het kiezen van accessoires is om gewoon verschillende dingen om te doen, en simpel zelf te kijken wat het mooist is. Ook vindt ik zelf dat less is more soms handig kan zijn. Hele grote statement ketting? Kies voor knopjes in je oren. Maar kijk voorál naar wat het beste werkt voor jouw; draag wat past bij wie jij bent!

Welke sieraden draag jij het liefste?

Pssst, wil jij elke maand extra blogs en winacties ontvangen én ons toffe tijdschrift Belle?
Word dan voor 9 mei lid van de club, dan krijg je Belle 12 gewoon op de mat!

Knop_geefjeop