Belledag 2015; een tipje van de sluier!

Dit jaar willen we nog meer meiden mee laten genieten van de Belledag! Dat is best een uitdaging want we pakken het daardoor een beetje anders aan dan vorig jaar. In deze blog krijg je een sneak preview van het programma!

Podiumprogramma

Er is, net als vorig jaar, een podiumprogramma met een toffe band zodat we lekker kunnen zingen met elkaar. Dit is dé plek waar je alle andere Belle’s kunt ontmoeten. Eline zal een praatje houden en er zijn nog wat verrassingen.

Workshops

Je kunt die dag twee workshops kiezen. De inhoudelijke workshops gaan over onderwerpen die je helpen om te groeien en je mening te vormen over dingen. Denk hierbij aan een workshop over stille tijd of gezonde voeding. We hebben ook creatieve- of doe-workshops zoals haken, dansen of tekenen. Je kiest een inhoudelijke èn een doe-workshop en zo heb je een afwisselend programma.

zaal

Stands en kraampjes

Er staan alweer een aantal enthousiaste standhouders te trappelen om hun mooiste spulletjes uit te stallen voor ons. Spullen voor snailmail, sieraden, cd’s; er is van alles te koop! Dus in de pauze en voor en na het programma ‘we can shop till we drop’.

shoppen

Buitenprogramma

En natuurlijk zijn er ook buiten allemaal leuke dingen om te doen, kun je fijn chillen met je vriendinnen en zijn er leuke verrassingen :)

Wij hebben er superveel zin in en we hopen op veel enthousiaste meiden!

Ben je nog geen lid van de club? Geef je dan nu op! Je krijgt dan van ons Belle, plus leuke kortingen en extratjes!

Knop_geefjeop