Catrice Limited Edition: Soleil d’été

De zomer is volop begonnen en dat betekent dat ook de zomerse make-up uit de kast gehaald mag worden. Bronzing producten, metallic gloss en een duo highlighter, Catrice speelt goed in op de zomerse beauty trends van dit moment met hun nieuwste Limited Edtion collectie Soleil d’été. Benieuwd naar de rest van deze collectie? Kijk dan snel mee!

Duo highlighter: Gentle Sun Glow – €4,99

Highlighter is het ideale product voor in de zomer! Zeker met deze tweekleurige highlighter zit je helemaal goed. Gebruik de rosé highlighter apart van de nude highlighter of combineer ze voor een pearly effect!

Golden lip booster: Golden Sun-Bath – €3,99

Zin in een extra gouden sparkle? Een metallic finish? Dan is deze Golden Lip Booster zeker iets voor jou! Dit product heeft een lip-boosting effect en geeft een gouden glans aan je lippen. Geen lipstick op, of juist wel? Geen probleem, dit product is altijd te gebruiken!

Metal-Infused eye palette: Metal Muse – €5,59

Dit palet heeft vijf verschillende oogschaduws, met verschillende finishes en op elkaar afgestemde kleuren. Een glitter rosé kleur of een nude metallic oogschaduw, het zit er allemaal in. Een gevarieerd palette met bovendien ook nog eens een chique uitstraling!

Metal eyelight: Sun Kissed Miss & Metal TANtation – €3,99

Catrice heeft in deze collectie een gel eyeshadow gedaan, in maar liefst twee kleuren! Een gel eyeshadow kan op meerdere manieren gebruikt worden, als oogschaduw én als eyeliner. Een multifunctioneel product dus! En het fijne: je kan het product makkelijk blenden en het is op te bouwen, hoe meer lagen je aanbrengt hoe intenser de kleur!

Sun Stripping Bronzer: Each And Every Sun – €4,59

Op het gebied van bronzing en countouring zit je met deze sun stripping bronzer helemaal goed. Het is een matte bronzer waar je je gezicht makkelijk een beetje kleur mee kan geven, maar ook heel geschikt is om je jukbeenderen mee aan te zetten!

Sheer Serum Bronzer: InsTANned Complexion – €4,99

Om je make-up net dat beetje extra te geven kan je dit bronzer serum gebruiken. Het is een vloeibare bronzer met een gouden tintje die je los kan gebruiken maar ook kan mixen met je foundation voor een mooi bronzy en glowy effect!

Metalip colour: Nude Metal Mood, Meet MEtal, Brown Sundown – €3,99

Om de collectie helemaal af te maken zijn er ook nog drie lipkleuren verkrijgbaar met allemaal een metallic finish. Een nude kleur, iets rozer of net wat bruiner, het is allemaal verkrijgbaar en ze zijn ook allemaal verpakt in een gouden huls, heel mooi!

De collectie Soleil d’été van CATRICE is vanaf Augustus tot half September exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Naar welk van deze producten ben jij het meest benieuwd?

Heb je ons nieuwe zomerboek al gezien? Samen met Anne Sara hebben we een fantastisch boek gemaakt dat je wil hebben! Koop het nu in onze shop of krijg het gratis als je clublid bent! (Of je kiest voor onze toffe schoolagenda, dat wordt kiezen!)