De 4 tofste bullet journals op een rij + WIN

De afgelopen maanden heb je al een aantal blogs kunnen lezen over hoe je bepaalde pagina’s kunt maken in je bullet journal. Maar het is ook wel handig om te weten wat nu precies wat voor boekjes je daarvoor kunt gebruiken. Ik zet er 4 voor je op een rij.

Simpel gezegd is een bullet journal een notitieboek maar in plaats van lijntjes, met stipjes. Dit maakt tekenen en overzichtjes maken heel makkelijk.

Het bullet journal wat ik gebruik

In Nederland is dit een hele populaire bullet journal. Het is van het Nederlandse merk MUS creatief en ze zijn in heel veel verschillende omslagen te krijgen. Ook zijn er verschillende formaten en je krijgt een klein instructieboekje. Een A5 bullet journal kost €12,50.

Het bullet journal van de Action

Het bullet journalen is razend populair geworden in Nederland en dat merk je in de winkels. Goedkopere winkels als Xenos en Action begonnen ook opeens notitieboekjes met puntjes te verkopen. Hartstikke tof want zo wordt het bullet journalen nog goedkoper. Deze kostte €2,- bij de Action en heeft een hartstikke leuke omslag, heel veel pagina’s die ook nog eens lekker groot zijn en op het begin van het boekje vind je een aantal voorgedrukte pagina’s die je kunt gebruiken als voorbeeld voor je eigen bullet journal.

Mijn favoriete bullet journal: Leuchtturm 1917

Dit is mijn favoriete bullet journal. Ik gebruik dit boekje elke dag en sinds ik ben begonnen met bullet journalen is dit mijn tweede en ik heb er al een aantal op voorraad liggen voor wanneer deze vol is. Het is wel een duurder boekje (€18,-) maar het boekje heeft heel mooi papier en de bladzijden zijn genummerd dus als je een index maakt kan je het gemakkelijk terugvinden met de pagina nummers.

Het bullet journal van Zamarra Kok

Dit boekje heeft een een heel fijn formaat waardoor die makkelijk is mee te nemen en heeft 256 bladzijdes. De puntjes zijn lekker duidelijk, er staan pagina’s nummer in en je kan kiezen uit twee verschillende omslagen. Deze leuke met blaadjes of een donkerblauwe met vogeltjes. Ook heel leuk aan deze bullet journal is dat er 16 pagina’s aan informatie en inspiratie in staat. Er wordt uitgelegd hoe je verschillende dingen kan gebruiken in je bullet journal en ze laten het ook zien. Oh en er zit een lintje in dus ben je niet eindeloos aan het zoeken naar de pagina waar je bent gebleven. Dit leuke boekje kost €12,99.

Win het bullet journal van Zamarra Kok

We mogen deze bullet journal weggeven! Dus heb je altijd al willen bullet journalen, of ben je al wat langer bezig en ben je wel toe aan een nieuw boekje? Dit is je kans! Vul het formulier in en wie weet ben jij straks wel de gelukkige winnares van dit toffe boekje!

 

Ben jij al lid van onze club? Als clublid krijg je 6 keer per jaar de Belle op de mat, dit mooie welkomstpakket, toegang tot het forum en exclusieve korting op onze evenementen. Dat wil jij toch ook?

Als lid van onze club heb je deze 4 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Natuurlijk krijg je korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!

+ bij 3000 clubleden verloten we een te gekke roze Fuji Instax Polaroidcamera!