De ultieme playlists voor je workout!

Sporten is natuurlijk heerlijk, maar het wordt nog leuker met de juiste tunes om je aan te moedigen tijdens het zweten. De nieuwste Belle gaat over het thema sport en speciaal daarvoor heb ik muziek bij elkaar gezocht voor tijdens jouw workout. Dus of je naar de sportschool gaat of gewoon zelf je hardloopschoenen aantrekt en een rondje in de buurt rent: deze muziek is voor jou!

Warming Up

Voordat we vol er tegen aangaan, moet ons lichaam natuurlijk opgewarmd worden. Een paar vriendinnen van mij deelden hun favoriete warming up albums. Deze heb ik samengevoegd in een playlist op Spotify. Met onder andere Philippa Hanna en Casting Crowns.

Let’s Go!

Als de spieren lekker opgewarmd zijn, kunnen we beginnen aan de echte workout. Zelf vind ik muziek met een goede beat belangrijk om gemotiveerd te blijven. Al mijn favo remix nummers van artiesten die een positieve boodschap hebben staan in deze Spotify playlist. Het is tijd om echt te gaan zweten en alles te geven!

Cool Down

Na een intensieve workout is het tijd voor een cooling down.De hartslag weer laten dalen en de spieren oprekken zodat je de volgende dag geen kramp hebt. De band Bob Moses maakt heerlijke ‘post-club’ muziek, om bij te relaxen. Geniet van de stevige, maar rustgevende basslines terwijl je weer die hamstrings probeert te rekken! Check de playlist hier!

Wat is jouw ideale muziek om mee te sporten? Laat het weten en wie weet voeg ik jouw nummer toe aan onze Spotify playlist!

Photo by JESHOOTS.com from Pexels