DIY: 5x Valentijnspost voor vriendinnen

Het is weer bijna zover: 14 februari! Mijn favoriete dag van het jaar (naast mijn verjaardag, de eerste dag van de zomervakantie en Kerst, tenminste). Oké, het is niet altijd even leuk. Vriendinnen die rozen krijgen van hun vriendjes, kleffe films en roze winkels – schattig, maar als single lichtelijk confronterend. Maar laat je er niet door inpakken! Het is leuk om single te zijn, en helemaal op Valentijnsdag. Maak er Galentine’s Day van een vier de vriendschap met je vriendinnen! Ikzelf doe dat door ze post te sturen. Voor elke vriendin bedenk ik een speciaal thema en schrijf ik een brief. Doe je mee? 

#1 De zwijmelvriendin 

Ze leest de boeken van Nicholas Sparks (en heeft alle films gezien), wil elk detail horen van jouw ontmoeting met die leuke jongen en heeft op Pinterest al een bord voor haar trouwdag staan. Deze vriendin houdt van zwijmelen – en wie kan het haar kwalijk nemen? Tijd voor wat romantische vibes! 

#2 De flower power gal 

Draagt ze altijd shirtjes met een bloemenprint? Zie je haar al wel een moestuintje beginnen later? En is ze net zo romantisch als je zwijmelvriendin? Dan is deze post geschikt voor haar! Dansen in het korenveld, een man die een bos bloemen vasthoudt… Zucht. 

#3 De avontuurlijke vriendin

Ze zou het liefst in haar eentje een reis om de wereld maken. Een vriendje? Puh! What are men compaired to rocks and mountains? 

#4 De nachtvlinder 

“I have loved the stars too fondly to be afraid of the night.” Dat is een quote die past bij deze vriendin. Wanneer jullie ’s avonds door de straten fietsen, kijkt zij continu omhoog. ‘Kijk, daar is de poolster! En daar is Orion!’ Jij probeert ondertussen hard om niet te verdwalen. Anyway, deze vriendin houdt van de mysteries tussen hemel en aarde. Gelukkig zijn er genoeg romantische sterrenquotes om haar mee te verrassen! 

#5 De plantengek

Haar kamer lijkt wel een jungle. Overal staan planten – cactusjes, een pannenkoekenplantje en… is dat nou een palmboom? Deze vriendin houdt van alles wat groen is. Dus dat betekent: een groene envelop, een quote over planten en… groene labels. Dit gaat ze leuk vinden.  

Ben je al een beetje geïnspireerd? Ik ben nog lang niet klaar (ik heb ZOOOVEEEEL vriendinnen, poeh) (grapje hoor). Wil je zien wat ik nog meer ga maken voor Valentijn, volg me dan eens op Instagram! Mijn naam is @typewriterstories. En tag @huisvanbelle in de mooie post die jij maakt, dat vinden we superleuk! Fijne Valentijnsdag ladies!

Ga jij Valentijnspost sturen?