DIY Valentijnseditie – Geborduurde tas

Over een aantal weken is het valentijn en het is altijd leuk om een vriendin te verrassen. Ik bedacht een cadeau wat heel speciaal kan zijn voor jou en je beste vriendin. Twee tasjes die bij elkaar horen, leuk voor het shoppen samen! kaartjes-DIY

Voor deze diy heb ik twee linnentassen gebruikt die ik nog had liggen. Deze waren aan de buitenkant dan ook al bedrukt. Ik draaide mijn tasjes dus binnenstebuiten.

tasje

Stap 1: Leg de tasjes naast elkaar teken een hart over de twee tassen die naast elkaar liggen. Dus dan heb je op elke tas een kant van een hart.

Stap 2: Neem je borduurgaren of je dunnen wol en knip een ruime hoeveelheid af.

Stap 3: Gebruik de stiksteek om het hart te borduren.

Stap 4: Met alleen het hart vond ik het een beetje saai. En omdat ik mijn tasje binnenstebuiten heb gedraaid kon ik de zijkanten heel mooi gebruiken. Ik heb er een festonsteek  om heen gemaakt.

tasje1

Ik vond de tas nu af maar je kunt er zijn nog heel veel mogelijkheden. Je kan jullie namen op de tas borduren. Of er een mooie bloem opmaken. Net wat jij mooi vind.

Voordat je de tas weggeeft kun je hem nog vullen met lekkere dingen of kleine cadeautjes. Ik weet zeker dat je vriendin je cadeau op prijs stelt!

Geef jij nog iets speciaals aan een vriendin?