Friday Fun: Glitter koffie

Happy friday! Ging voor jullie de week ook zo snel? Het is weer weekend en om het weekend goed in te gaan heb ik weer allemaal leuke filmpjes en foto’s voor je gezocht en gevonden en die zet ik op een rij. Veel plezier.

Glitter koffie

Zijn er hier meer meiden die koffie drinken? Ik ben in elk geval een grote koffieliefhebber. In India is er nu een koffietentje waar ze koffie verkopen met glitter. Lekker shiny. Al weet ik niet zo goed of ik het echt zou willen drinken. Ik vraag ook af of je voelt dat er glitter inzit. Want dat lijkt me toch niet zo’n lekker gevoel.

Snapchat tekenaar

Op snapchat is iemand die van random mensen complete tekeningen maakt. Hij doodlet op Snapchat en heeft daar gewoon zijn baan van gemaakt. Lekker creatief!

friday fun, fun, friday, huisvanbelle

Muzikale opa

Deze man is 80 jaar en kan nog hartstikke goed gitaarspelen. Hij kwam langs een muziekwinkel, pakte een gitaar en begon met spelen. En echt niet zomaar wat riedeltjes. Hij kan hartstikke goed spelen. Ik denk zomaar dat hij vroeger in een band speelde. Wat denk jij?

Bff op je bruiloft

Je hebt vriendinnen met wie je heel erg gek kan doen. Wat gebeurt er als je je beste vriendin meeneemt met het foto’s maken op je bruiloft. Nou dit dus. Ik zou het trouwens best grappig vinden als ik zulke foto’s zou hebben met mijn vriendinnen.

friday fun, fun, friday, huisvanbelle

Oceans

Een van mijn all time favoriete liedjes is het liedje Oceans van Hillsong. Het liefst luister ik de originele versie of een akoestische versie. Maar deze versie, die ik van de week voorbij zag komen vind ik ook heel mooi en wilde ik graag met je delen!

Fijn weekend!