Het Huis van Belle Posterboek

Ja, ja we hebben weer wat nieuws! Het Huis van Belle Posterboek! In dit boek hebben we alle posters van 3 jaar Belle bij elkaar gestopt. Bij elkaar zitten er 24 posters in.

Vaak horen we van jullie dat jullie de posters zo mooi vinden. Ook krijgen we regelmatig een foto gestuurd waarbij jullie één of meerdere posters op hebben gehangen. Maar als je nog geen lid was van Belle dan heb je misschien niet alle Belle’s gekregen en mis je dus nog een aantal posters. In dit boek zitten de mooiste en leukste quotes die in de Belle zijn verschenen.

posterboek, posters, quotes, quote, poster, huisvanbelle

Het boek is A4 formaat dus ook lekker groot. De pagina’s zijn dubbelzijdig geprint, wat betekent dat er aan elke kant één poster zit. Op het papier zit een stippellijn zodat je de posters netjes kunt uitknippen en er geen rare scheurranden in komen. En met 24 posters kun je lekker vaak wisselen. Hang ze op met een stukje washi tape of doe hem in een mooie fotolijst en de poster wordt een echte eye-catcher in je kamer!

posterboek, poster, posters, quotes, quote, huisvanbelle

Het posterboek is te koop in onze webshop voor €8,95. En aankomende zaterdag verkopen we hem ook op de Eva-dag, dus even tegen je moeder zeggen dat je ze hem voor je mee moet brengen ;). Het posterboek is een mooi cadeautje voor jezelf, voor iemand anders en leuk om op je sinterklaaslijstje te zetten!

Wat vind je er van?