NEONS by OPI limited edition – de zomercollectie

Zomercollectie… ja je hoort het goed! De eerste merken komen alweer met zomercollecties op de markt, heerlijk! Niks beter dan een hele collectie vol met felle kleuren en zomerse tinten, daar wordt iedereen toch blij van?

Lekker neon bij OPI

De nieuwe zomercollecties poppen dus als paddenstoelen uit de grond en OPI popt lekker mee met hun nieuwe NEONS by OPI collectie, een collectie die zes neon kleuren bevat. We praten dan ook over echt felle kleuren zoals kanariegeel, felpaars en een super gewaagde groenblauwe tint! Deze zes nagellakjes zijn niet zomaar nagellakjes, de collectie bevat namelijk naast gewone nagellak ook Infinite Shine en GelColor, voor een nog betere look.

Neon is dé trend deze zomer, als je het mij vraagt wel een heftige trend, maar je zal hiermee zeker een statement maken! Ik denk wel dat het leuk is om met deze nagellakjes eens uit je comfortzone te stappen, je zal zeker opvallen! Of je het nu gewend bent of niet om felle kleuren te dragen, deze tinten zullen zeker de aandacht trekken.

Prijzig, maar is het het waard?

Ik heb zelf goede ervaringen met OPI, de nagellakjes zijn van goede kwaliteit en blijven lang zitten. Ik verwacht dan ook dat je vooral met de GelColor zeker een langdurig resultaat zal hebben. Dit komt allemaal wel met een prijskaartje, de InfiniteShine koop je voor €20,50, de nagellak voor €15,95 en een mini pack voor €21,50. Vind je dit nou te veel geld maar ben je stiekem wel verliefd geworden op een van de kleuren? Bij Etos zijn er vaak mooie acties (bijvoorbeeld 1+1 gratis) waarbij je mooi je slag kunt slaan!

Dus wat kan je van deze collectie verwachten? OPI komt dus met zes kleuren. Fel geel, oranje, roze, paars, groenblauw en blauw. Deze hebben de volgende namen: PUMP Up the Volume, Orange You a Rock Star?, V-I-Pink Passes, Positive Vibes Only, Dance Party ‘Teal Dawn en Music is My Muse.

Ben je van plan jezelf te trakteren op een van deze (of meerdere) kleuren? Vanaf 15 mei liggen ze in de winkel!