Review + win: Kerstsuit van Oppo Suits

Omgosh omgosh omgosh! Dit is écht zo te gek en alles! Ben je in voor een beetje fun tijdens de kerstnachtdienst of je kerstdiner? Dan hebben wij echt het allerleukste voor je gevonden! Met de Christmas Suits van Oppo Suits ben jij helemaal in stijl, maar toch anders!

Een pak, maar dan anders

Ik ben dol op pakken en wordt ook blij van iets anders. Daarom kocht ik vorig jaar een pak met kleine stippen, en dat was een schot in de roos. Nu ben ik altijd op zoek naar iets origineels, en hoewel ik al veel dingen voorbij heb zien komen is er nog geen één pak geweest die echt totaal anders dan anders was. Totdat ik de pakken van OppoSuits onder ogen kreeg: dat is té gek toch? OppoSuits heeft hele leuke pakken in printjes, zoals Pac Man en een heel des Belles pak: Ms. Pink. Maarrr beter nog: ze hebben ook te gekke kerstpakken en wij geven er TWEE! weg!

Christmiss en Santababe

Suzanne en ik dragen op de foto allebei een kerstpak van OppoSuits. Suzanne draagt Christmiss en ik draag Santababe, en allebei zijn ze maat 40. Zoals je ziet is het een rok en een jasje, en omdat het zo’n leuk en fijn pakje is ga ik nu ook even alle voordelen opnoemen (dus basically vertel ik je waarom je dit pak wil hebben…)

Hoe leuk zijn deze pakken?

Hoewel Suzanne en ik qua lengte en bouw verschillen is het pakje voor ons allebei best wel perfect. Ok, met een iets grotere boezem kan het jasje niet dicht, maar who cares want dat doe je toch al nooit. En met de bouw van Suus hangt het rokje op je heupen, en niet zoals bij mij rond je navel, maar ook dat: minor issue. Het pakje is mooi gevoerd, en er zitten fijne knopen op. Stevige stof, maar wel soepel zodat je er goed in kan dansen en swingen. Het rokje heeft een rits aan de achterkant, met een extra knoopje boven de rits. Plus groot pluspunt: een stuk elastiek aan de zijkant van de rok zodat je foodbaby ruimte heeft om te groeien, of zodat je niet bekneld raakt tijdens de lange zit in de kerk. Dat stuk elastiek klinkt een beetje als tja, alle kleding die je van je nichtjes of grote zussen kreeg en te groot was en daarom er elastiek in moest zodat jij er nog in kon groeien, but no: zo is het niet! Het stuk zorgt gewoon eigenlijk voor wat meer flexibiliteit in je rokje, en dat is fijn en zorgt ervoor dat je rokje goed valt rondom wat bredere heupen of buiken of billen, maar toch mooi aansluit! Echt hoor: win win win alleen maar.

Wil je dit pak ook hebben?

Wil je dit pak van OppoSuits ook hebben? Kan hoor, we zijn de beroerdste niet!

Je doet mee door:

  1. Volg ons op insta @huisvanbelle
  2. Tag een vriendin die dit pak ook wil
  3. Vul het formulier in!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.