Onze top 4 kerstkaartinspiratie + win

Zoals je misschien al wel weet, ben ik een e-nor-me fan van kerst en van kerstkaartjes sturen. Ik tel bijna de dagen tot december af, omdat ik weet dat ik dan helemaal los kan gaan met mijn kerstboom, mijn prachtige advent-leesplan en mijn kerstkaarten. En zoals we ook vorig jaar een fijne winactie hadden voor te gekke kerstkaarten, hebben we die dit jaar ook. Maar eerst: onze top 7 van de beste kerstkaartjes!

1. Kerstkaartjes van de Hema

Ik moet zeggen: de Hema stelde me dit jaar teleur. Waar ze voorheen lekker veel glitters hadden en ook héél véél keuze, vond ik het nu maar beperkt en matig qua looks. Toch heb ik een deel van mijn eigen kerstkaarten hier gescoord, en wel deze:

De witte hebben een beetje een holografische print, en de bruine zijn van kraftpapier met witte rendiertjes. Heb ik toch voor iedereen wat wils. De witte kaarten had ik ook nog in de rode variatie, dus ik was lekker gevarieerd :)

2. Kaartjes van Greetz

De kaartjes van Greetz zijn ook altijd fijn, maar vaak wel wat duurder. Juist dan is het wel fijn om daar lekker tussen te snuffelen en voor een paar speciale mensen in je leven zo’n mooie kaart te scoren. Deze roze kaartjes vond ik zelf heel schattig, en de rechter kan je eigenlijk wel het hele jaar sturen.

3. Onze eigen Belle kaarten

Ik word zelf ook erg blij van onze eigen kerstkaarten, want: origineel, en niet allemaal even kerstig. Je kan onze kaarten dus het hele jaar versturen, en dat is natuurlijk ook fijn! Overigens heb ik bij mijn chocolade-letter al een fijne Belle-kerstkaart gekregen en die gaat straks zeker op mijn deur.

4. Kaarten van Kaartenhuis.nl

En het beste heb ik voor het laatste bewaard: namelijk de kerstkaartjes van het Kaartenhuis. Kaartenhuis levert echt goedkope kerstkaartjes, en de kaarten krijg je als pakketje thuis. Zo kun je de kaarten uitdelen, en dat scheelt je dan weer extra kosten! En fijnst natuurlijk: van deze online kaartenwinkel mogen we 4 kortingscodes van €20,00 euro weggeven (inclusief verzendkosten.) Je hebt dan ongeveer €15,00 om te besteden aan kaartjes en dat zijn ongeveer 35 kaartjes. Whoppa, goed geregeld toch? Ik laat je natuurlijk zien wat ik ga bestellen, en dus wat mijn favoriete kaarten zijn.

Het leuke van Kaartenhuis is dat je zelf veel kaarten kan aanpassen, qua tekst dus. Dus verander de quote of zet je naam er wel of niet onder. Aan jou de keus! En dan nu écht mijn favo’s:

En wil je kans maken op dat shoptegoed? Vul het winformulier in, en dan ding je automatisch mee. De codes worden via de mail naar je gestuurd, er is geen correspondentie over de uitslag! Meedoen kan tot 13 december.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Als lid van onze club heb je deze 6 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Elk jaar een cadeautje op je verjaardag
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Iedere maand ontvang je een nieuwsbrief met toffe extra’s
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!

+ bij 3000 clubleden verloten we een te gekke roze Fuji Instax Polaroidcamera!