Vijf dingen die deze herfst top gaan maken

Hoewel zomer echt mijn favoriete seizoen blijft, komen nu toch ook wel de herfst kriebels naar boven. Weer lekker zachte truien kopen, genieten van warme chocolademelk en ’s avonds in joggingbroek een film kijken is toch ook niet verkeerd. Vandaag, om jullie allemaal ook enthousiast voor het nieuwe seizoen te krijgen, deel ik wat fijne herfstfavorietjes met jullie.

1. Een chocomelk speciaal, alstublieft

We houden waarschijnlijk allemaal wel van zo nu en dan een heerlijke warme chocolademelk (met slagroom natuurlijk!). Maar als je dit nu even zat bent, loop dan snel de Dille en Kamille binnen. Bij deze winkel verkopen ze namelijk zakjes met poeder voor chocolademelk met smaken als hazelnoot, sinaasappel, extra puur of vanille… Ja, súper lekker!

2. Warme voetjes

Een nieuw seizoen vraagt om een paar (vat dit op als een paar of gewoon als een aantal paar, haha) nieuwe schoenen. Dit aaibare model van de Costes doet mijn hartje sneller kloppen! (Koop ze hier)

3. Lezen, lezen, lezen!

Als je dan toch aan het genieten bent van die heerlijke chocolademelk, pak er dan eens een goed boek bij. Mijn favoriete boek van dit moment is het boek Note to self van Connor Franta. Naast een boek ook een heus kunstwerk, met de prachtige foto’s en korte gedichten.

4. Kasjmier voor een prikkie

Mijn absolute favoriete ding aan de herfst is het dragen van zachte, warme truien. Dat zacht is voor mij best een must, omdat je dan de hele dag het idee hebt in de meest comfortabele pyjama te lopen. Kasjmier is zo’n super mooi zacht materiaal, maar als je het nieuw koopt hangt er een aardig prijskaartje aan. Zou ik nu net ontdekt hebben wat een prachtige kasjmier truien je in goede kledingwinkels voor 20 euro kunt scoren; ik zeg, waar wacht je op.

5. Warmte voor je school/werkdagen

Ik heb wellicht een lichte verslaving voor koffie en neem dus zo nu en dan een thermosfles met koffie mee naar school. Maar ook als je niet van koffie houdt zou je een thermosfles met lekkere thee kunnen meenemen, een perfect moment om tot rust te komen middenin je schooldag. En dit kan natuurlijk uit die standaard thermoskan die je vast wel thuis heb liggen, maar dat kan ook uit een hele toffe variant van Chillys. Zeg hallo tegen thermosflessen met avocado’s of cactussen. Of kies je voor een van de mooie kleuren van de matte collectie? Keuze genoeg!

Dit waren mijn herfstfavorieten. Heb jij al zin in de herfst? Of zit je er stiekem een beetje tegenop? Let me know!

 

Ben jij al lid van onze club? Als clublid krijg je 6 keer per jaar de Belle op de mat, dit mooie welkomstpakket, toegang tot het forum en exclusieve korting op onze evenementen. Dat wil jij toch ook?