Workshops op de Moederdochterdag

Heb jij je al opgegeven voor de Moederdochterdag? De dag is nu open voor alle moeders en dochters, ook als je geen lid bent van de club van 100 ouders. Voor €25,- p.p. kun jij met je moeder een gezellige dag hebben, met workshops, leuke kraampjes en muziek. En natuurlijk kun je ons ook ontmoeten. Er lopen die dag heel wat bloggers rond :)

Als je ouders nog lid willen worden van de Club van 100 Ouders en ons zo willen steunen, dan kan dat nog steeds! Lees hier meer daarover. Als je ouders lid worden van de Club van 100 Ouders, kun je met je moeder gratis naar de Moederdochterdag komen én krijg je die dag een goedgevulde goodiebag mee naar huis.

Workshops

‘s Ochtends is er een algemeen programma. ‘s middags kan je, samen met je moeder, kiezen uit 5 verschillende workshops. In deze blog vertellen we je daar vast meer over. Natuurlijk kan je tussendoor ook lekker shoppen bij de standjes!

Handlettering

Vind je het ook zo leuk om naar die mooie, getekende quotes te kijken op Pinterest? Jij kunt dat ook! In deze workshop gaan we aan de slag met Handlettering, een hippe naam voor het aloude ‘kalligrafie’. Bloggers Janiek en Talitha nemen je mee in de basics van het handlettering en daarna ga je zelf met je favoriete quote aan de slag!

Body scrub maken

In deze workshop ga je zelf een fijne body scrub maken. Je kan de scrub voor jezelf maken of maak een scrub voor elkaar. Er is keuze uit verschillende soorten oliën,  suiker en zout. Er zijn extra ingrediënten zoals haver, honing en lavendel en natuurlijk etherische oliën om de scrub een heerlijke geur te geven. Alle ingrediënten kan je voelen en/of ruiken om zo je eigen scrub samen te stellen. Als finishing touch kan je een etiket voor je scrub ontwerpen.

Bloemen maken

cest la vieRozen zijn bloemen met een betekenis! Ik hou van jou, waardering, verbond, waarheid, trouw, plezier, dankbaarheid, huislijk, groei, blijdschap, gezelligheid… te veel om op te noemen! Op de moeder dochter dag wil ik graag dat dit als herinnering meegenomen kan worden naar huis!  Als een blijvend boeket ter herinnering aan deze waardevolle dag tussen moeders en dochters! Daarom kunnen jullie een workshop ‘Maak je eigen boeket rozen van papier’ volgen. Samen gaan jullie met  papier en schaar aan de slag en stellen jullie een eigen boeket met rozen samen. In 1 kleur of juist met verschillende kleuren. En gegarandeerd allemaal zonder dorens ;-) Als de bloemen op steel zijn gezet gaan ze in een vaasje mee naar huis.

Moeder/dochter sieraad maken

Adaja heeft voor ons de materialen verzorgt om een mooi moeder/dochter sieraad te maken. Een superleuke armband of ketting maken en nadenken over het karakter van je moeder of dochter.  Wil je alvast even spieken bij Adaja? Kijk dan op de website www.adaja.nl.

Koekdoosjes maken

In deze workshop gaan we aan de slag met royal icing om een doosje van koekjes te maken. Vervolgens mag je het doosje naar eigen smaak versieren met fondant. Leuk als cadeautje, maar ook om zelf op te eten! De workshop wordt gegeven door Huis van Belle’s blogger & koekenbakker Joëlle. :-)

Geef je nu snel op en beleef een heerlijke dag met je moeder!

Knop_geefjeop