10 redenen waarom jij op 10 juni bij de EO-Jongerendag wilt zijn

Over vier weken is het zover: de EO-Jongerendag! De EO-Jongerendag is één van onze favoriete evenementen van het jaar, dus we zetten graag voor je op een rij waarom jij hier bij moet zijn!

1. De EO-Jongerendag is het grootste christelijke jongerenevenement van Europa

Met duizenden jongeren God aanbidden in een groot stadion. Hoe tof is dat?

2. Het mooie thema ‘Fear not’

Dit jaar staat de EO-Jongerendag in het teken van het thema ‘Fear not’. We krijgen allemaal wel eens te maken met angst. Maar hoe gaan we hiermee om? God belooft in de Bijbel dat Hij bij ons is en ons nooit alleen laat.

3. Rend Collective!

Deze band uit Ierland maakt zulke fijne muziek, dat je hun nummers na de EO-Jongerendag nog dagenlang zingt. Ken je bijvoorbeeld het nummer My lighthouse? Het is één van onze favoriete nummers van Rend Collective. Goed nieuws: wij hebben in de wandelgangen gehoord dat de kans groot is dat ze dit nummer op 10 juni live gaan spelen.

4. Lindz West

Als je al vaker op de EO-Jongerendag bent geweest, heb je hem vast al gezien: Lindz West. Lindz is de zanger van de band LZ7, maar komt dit jaar naar de EO-Jongerendag om te spreken over het thema ‘Fear not’. Wij kunnen niet wachten!

5. Voetjes van de vloer!

Als Cole en Dylan – de mannen van Capital Kings – op het podium staan, kan je bijna niet stil blijven staan. Spring en dans jij op 10 juni ook mee als de beats van dit stoere dance-duo uit de speakers knallen?

6. Er is buiten van alles te beleven

Ook buiten het stadion is van alles te beleven. Kom langs bij de stand van Huis van Belle, koop jouw nieuwste BEAM-outfit bij de BEAM-stand, leer autorijden van echte rij-instructeurs, doe mee aan een potje bubble football of overwin jouw hoogtevrees.

7. Powervrouw Philippa Hanna

De Britse zangeres Philippa Hanna is een echte powervrouw. Met haar muziek wil ze ons laten weten dat er altijd hoop is; ook als het leven even tegenzit.

8. Ontmoet nieuwe mensen

De EO-Jongerendag is dé plek om nieuwe mensen te ontmoeten. Je maakt er snel nieuwe vrienden en wie weet ontmoet je zelfs wel de liefde van jouw leven!

9. Hawk Nelson

Hawk Nelson bestaat uit de vier Canadese jongens Jonathan, Daniel, Micah en David. Ze spelen energieke rocknummers met een mooie boodschap. Zo zingen ze in het nummer Live like you’re loved: “Door Zijn liefde ben je meer dan genoeg. Dus ga ervoor en wees wie Hij jou heeft gemaakt.”

10. De leuke presentator

Maak kennis met Joram Kaat. Hij is 23 jaar, werkt voor BEAM én heeft een eigen radioprogramma op 3FM. Leuk feitje: Joram was pas 20 toen hij in 2015 voor het eerst de EO-Jongerendag presenteerde. Wauw!

Wij zijn erbij op 10 juni! Jij ook? Bestel je ticket snel via de website eo.nl/jongerendag.

De Huis van Belle agenda is uit! Deze agenda heeft meer ruimte om in te schrijven, er is ruimte voor je geodriehoek én we hebben elke week een leuke challege voor je bedacht die je helpt om van jezelf te houden of leuke dingen voor anderen te doen! Die wil je natuurlijk hebben en bestellen doe je hier!

PS: Als je nu clublid wordt, dan krijg je de agenda bij een abo!