Friday fun – menselijke dieren

Hello! Zijn jullie al bijgekomen van de Belledag of heeft de week school erna jullie alleen maar verder gesloopt? In ieder geval is die week ook weer voorbij en is het dan eindelijk weekend! Misschien keek jij er, net als ik, ontzettend naar uit vanwege al dat mooie en warme weer. Eindelijk LENTE! Wat een heerlijkheid waar we nu van kunnen genieten!

Een schepje er boven op

Dat lekkere weer is natuurlijk fijn, maar een leuke filmpje erbij is nog fijner. Deze chimpansee geniet heerlijk van zijn douche. Je zou door het zien van die aap bijna gaan twijfelen of de evolutietheorie niet toch waar is, zo menselijk als het beestje doet.

Chimpanzee taking a shower

Little chimpanzee's first shower on its own! Good job! 👍cr: Zoological Wildlife Foundation

Posted by 9GAG Cute on Sunday, 1 April 2018

Nog meer dieren

Een corgi die in bad met zijn badeendjes speelt, een olifant die op zijn Allstars rondrent, een vogel die met zijn knuffel danst en nog veel meer. Dieren kunnen hilarisch zijn en dat kun je heel goed zien in de volgende GIF’jes. Hou je zakdoek klaar!

Fijn weekend!

Dat was de friday fun dan al weer van deze week. Geniet van het heerlijke weer en kleur lekker bij in de tuin of op het balkon. Tot de volgende!

 

 

Videocredits: Zoological Wildlife Foundation