Friday Fun – Parodies

JAAAAA! Dubbel feest: de winter is voorbij én het weekend is begonnen! Beter kan het bijna niet worden of eigenlijk… De zomer is ook wel heel fijn of een vakantie naar Spanje of… Zoveel keuzes, maar eerst eens genieten van het heerlijke weekend!

“I wrote this song just to depress you…”

Ik hou ontzettend van goede parodieën. Liedjes die op een grappige manier gecoverd zijn door iemand zijn goed amusement in de trein, op de bank of nog even voor het slapen gaan. Dit is een parodie op  ‘Say Something van Christina Aguilera en A Great Big World. Niet zomaar een parodie, maar een GEWELDIGE parodie! Just listen ;-)

Stormtroopers

Misschien heb je Star Wars wel eens gezien, anders is het een leuke tijdvuller voor je weekend, en ken je de witte poppetjes wel. Stormtroopers. Je ziet helemaal niets meer van de persoon die in het pak zit en dat werkt natuurlijk op de verbeelding. Een aantal mensen hebben dus met Lego-poppetjes verkleed als Stormtrooper een alternatieve scene bedacht voor hen. Check deze foto’s maar eens. Wel een beetje lastig zoenen en knuffelen met zo’n lomp pak en grote helm voor die twee op die ene foto…

Klaar voor de start? Weekend!

Dat was de Friday Fun voor deze week dan al weer. Heb jij al plannen voor het weekend of zie je wel wat er op je pad komt?