Huis van Belle op Pinterest

Ken jij het nieuwe fenomeen Pinterest al? Pinterest is een online prikbord waar je een heleboel creatieve dingen op kwijt kan.

Ook Huis van Belle is op Pinterest te vinden :) Hier verzamelen we een heleboel inspiratie, mooie wijsheden, goede outfits, lekkere cupcakes en leuke dingen om zelf te maken. Omdat je andere mensen volgt, heb je een heleboel mooie foto’s en inspiratie bij de hand, en stel je je eigen prikbord samen met de aller-aller-leukste dingen.

Zelf meedoen!
Je kan nu ook zelf mee doen met ons prikbord! Zit jij ook op Pinterest? Volg dan Huis van Belle, en we zullen je toevoegen aan het prikbord ‘Selfmade’ en ‘Shared’. In Selfmade kan je al je eigen gemaakte creaties delen, zoals cupcakes, kleding, knutselwerkjes etc. In Shared kan je alle dingen delen die je gewoon wil delen met Huis van Belle. Mooi kledingstuk? Coole spreuk? Grappige foto? Deel het met ons!


En zit je nou niet op Pinterest? Niet getreurd :) Deel je foto’s van cupcakes, zelf gemaakte rokjes en knutsels dan gewoon in het forum op Facebook! En zit je niet op Facebook? Delen met ons op twitter (@huisvanbelle), of hyves kan ook!

Foto bron: http://amyfashionscrapbook.blogspot.com