Wat is er te koop bij de stands op de Girlsnights?

Over een paar dagen is het al zover: de eerste Girlsnights in het Noorden van het land. Je kunt je nu nog gauw opgeven, als je in de buurt van Drachten of Zwolle woont!

We hebben je al 7 redenen gegeven waarom je echt moet komen. Eén van die redenen is dat je kunt shoppen bij de stands. We vertellen je hier meer over wat je die avond allemaal kunt kopen.

Wat kan je kopen in onze Belle stand?

Natuurlijk verkopen wij onze eerste echte Belle agenda! En wat helemaal leuk is, tijdens de avond koop je deze met een euro korting en wij pakken ‘m ook nog mooi voor je in. Daarnaast hoef je niet te wachten tot de agenda thuis wordt bezorgd, want je krijgt ‘m meteen mee (dus je betaalt ook geen verzendkosten!).

Naast onze agenda kun je ook de Belle kopen. Je kunt kiezen uit de nieuwste Belle, maar ook vorige exemplaren. Dus als je er nog eentje mist, kun je op die avond je collectie aanvullen. ;) Daar komt nog bij, als je die avond lid wordt van de club, krijg je meteen Belle 11 mee of een setje kaarten.

En we verkopen allemaal leuke spulletjes van onze webshop. Heb je er al eens een kijkje genomen? Sieraden, ansichtkaarten, beauty producten en nog meer! Als je op de girlsnight iets koopt, betaal je geen verzendkosten.

Wat koop je bij de andere stands?

Naast onze eigen stand zijn er elke avond ook andere standjes waar je leuke spulletjes kunt kopen.

Sieraden by Boon (Drachten)

De zusjes Boon komen met een stand en verkopen hier allerlei sieraden: armbandjes, oorbellen, kettingen en nog meer!

Young Beauty (Zwolle en Den Bosch)

Ben je nog op zoek naar een goed beauty product? Bij de stand van Young Beauty kun je om advies vragen en heerlijke producten kopen.

Perlevera (Zwolle)

Ook Perlevera verkoopt de leukste sieraden. Neem eens een kijkje op haar website om alvast wat inspiratie op te doen. Veel van haar sieraden zijn met leren bandjes, met mooie teksten of gave bedeltjes.

Aanmelden

Dus, geef je nu snel op voor één van de girlsnights! Check hieronder wanneer we waar zijn en klik op de roze knop!

Wanneer & Waar


8 april                   Vrije Baptistengemeente Bethel in Drachten
9 april                   VEZ Centrum in Zwolle
22 april                 Evangelische gemeente Parousia in Den Bosch
23 april                 Koepelkerk in Arnhem

Tijd


De avonden beginnen om 18:45u en duren tot 21:45u.

Tickets


Kaartjes kun je op de avond zelf kopen aan de deur en kosten €10,-. Om ervoor te zorgen dat je niet heel lang in de rij staat, vragen we je om dit gepast mee te nemen in een envelop. Deze geef je dan af aan de deur en dan krijg je van ons je toegangsbewijs. Het is wel verplicht om je aan te melden voor een avond. Dat kan hieronder! Onder de eerste 100 aanmeldingen verloten we een mooi cadeau. En als je ook clublid bent, krijg je op die avond nog een leuk extraatje! Dus geef je snel op!

Knop_geefjeop