Kom bij ons langs op de EO Jongerendag

Kom jij ook naar de EO Jongerendag op 10 juni 2017? Wij zijn daar niet weg te slaan en we hebben weer onze mega tent waar we heel trots op zijn! Heb je de blog  van Martanja al gelezen met 10 redenen om zeker van de partij te zijn? Anders moet je dit echt even doen, want het dak gaat eraf. Lekker genieten in dat super stadion met heel veel anderen en dan in de pauze even langs ons natuurlijk. Trouwens; voordat het programma begint ben je ook welkom!

Fear not!

Had je al gehoord van het stoere thema dit jaar? Fear not! Wauw, dat belooft wat. In onze tent kun je op allerlei manieren met dat thema bezig zijn.

Er is een leuke fotohoek waar je een grappige foto kunt maken met, natuurlijk, roze attributen die met het thema te maken hebben. Verder hebben we een echte dapper-muur waar je al jouw stoere acties op kunt prikken. Heb je even wat extra bemoediging nodig? Neem dan een powershot mee voor in je agenda. Een wat????? Ja, dan moet je echt even komen kijken.

Een gave DIY door Anne Laura

Wij zijn weg van Bible journaling! Jij ook? Omdat niet iedereen zijn Bijbel meesleept naar zo’n evenement hebben we een mooie quote voor jullie die je er thuis in kunt stoppen. En als je er toch bent kun je hem meteen inkleuren. Dan heb je even een chill momentje.

Belle stand (acties en prijzen aanvullen)

Heb jij onze agenda 2017/2018  al? Op de EOJD koop je de agenda voor €12,99 in onze stand. Verder is het gave zomerboek  te koop voor €9,99.

Ook onze nieuwste Belle  en nog andere toffe spulletjes kun je hier kopen. Neem wel even contant geld mee!

En nog iets heel leuks, word jij clublid op de EOJD, dan krijg jij onze nieuwe schoolagenda of het toffe zomerboek gratis mee. Dus vraag je ouders vast of je lid mag worden, zodat jij het formulier in kunt vullen als je bij ons langs komt. (Vergeet niet hun IBAN nummer te vragen!)

Ontmoetingsplek

Werken bij Huis van Belle is heel erg leuk maar eerlijk gezegd zitten we het grootste deel van het jaar op een (beetje saai) kantoor. Daarom kijken we allemaal erg uit naar dit soort evenementen. Even kletsen met de meiden waar we het voor doen.

Make our day en kom ff zwaaien.