4 dingen die je op de Belledag op het podium ziet!

De Belledag komt steeds dichterbij. Nog maar één maand en dan staan we samen met jullie in de CHE, voor het podium, om de Belledag te openen! Maar wat is er die dag eigenlijk allemaal te zien, en vooral te horen, op het podium? Daarover vertellen we je meer in deze blog.

1. Samen zingen met de CHE Live Band

Om even goed wakker te worden, beginnen we de dag met een optreden van de CHE Live Band! Nadat Sonja jullie heeft verwelkomt, gaan we samen lekker zingen en zelfs een beetje dansen. Reken maar dat het een feestje wordt!

2. Praatje Eline

Dit jaar is het thema van de Belledag ‘Real Life’. Eline gaat jullie daar meer over vertellen. Want wat is het leven mooi, maar soms ook moeilijk. Eline gaat jullie laten zien hoe mooi het is om in het moment te leven en niet alleen maar bezig te zijn met later, of dingen die anders moeten. Omdat je dan pas echt kan genieten. Het leven is niet altijd perfect en goed, maar een leven met God is de moeite waard. Ze hoopt dat je mag weten dat je niet alleen bent, dat er met jou, duizenden andere meiden zijn en dat God altijd bij je is. Het wordt een mooi verhaal en dit wil je niet missen!

3. Jafeth en Sifra van Insalvation

Na de lunch gaan Jafeth en Sifra van de band Insalvation met ons zingen en muziek spelen. Heel gaaf! Ook delen zij iets over het thema ‘Real Life’. Wij hebben er zin in!

4. Verrassing!

Op de Huis van Belledag wordt dit jaar iets heel gaafs en bijzonders bekend gemaakt.. Wat dat is, krijg je alleen te weten door naar de Belledag te komen!

Koop je kaartje voor de Belledag

Nu je weet wat er allemaal te zien is op het podium, moet je haast wel enthousiast zijn! En naast het podiumprogramma, zijn er gave workshops, leuke stands en andere leuke activiteiten. Koop snel je kaartje voor de Belledag op zaterdag 7 april!