Belle’s bakje vol liefde – Mijn 7 favoriete cupcakerecepten op Huis van Belle

Ik blog al bijna 5 jaar voor Huis van Belle en in die tijd heb ik heel wat cupcakerecepten met jullie gedeeld. Speciaal voor Belle’s Bakje vol liefde heb ik een wrapup gemaakt met mijn 7 lievelingsrecepten, ter inspiratie om te gaan bakken. Wat is jouw favoriete cupcakerecept?

bakjevolliefde, belle, huisvanbelle, bakken, cupcakes

Belle-cakeje

Belle cupcakes Een van de allereerste recepten voor Huis van Belle en het is inmiddels ook weer cranberrytijd en kun je verse cranberry’s gebruiken.

pumpcakesheader

Pumpcakes

Een beetje uitgebreider, maar ontzettend leuk om aan je bff te geven: pumpcakes! Cupcakes in de vorm van een pump.

week 39 cupcakes koffie karamel header

Koffiecupcakes met karamelsaus

Koffiecupcakes met karamelsaus, geinspireerd op de koffie bij Starbuck. Daar kun je me nachts voor wakker maken.

regenboogcc

Regenboogcupcakes 1

Deze regenboogcupcakes vind ik zó kleurrijk. Ze maken elke feestje nét iets feestelijker.

regenboog_zure_matten_cupcakes

Cupcakes met regenboogjes

Nog meer regenbogen. Ook leuk om te combineren met die hierboven!

joelle-cupcakecitroenfeat-feb

Citroencupcakes

Witte chocolade & citroen. Mijn all time favorite! Ik heb ze al een tijdje niet meer gemaakt, dus ik denk dat ik deze zelf ga maken voor bakje vol liefde.

varkentjesheader

Varkentjes in de modder

Varkentjes in een modderbadje. Een marsenpeinen varkentje, maar dan anders. Deze varkentjes komen uit Belle 13 (feb 2016) n zijn echt superleuk om te maken!

Nog meer inspiratie nodig? Check de andere cupcakeblogjes (zoek op ‘cupcakes’ rechtsboven) of neem een kijkje op mijn Pinterestboard!

Doe jij ook mee met Belle’s bakje vol liefde?

Wat is Belle’s bakje vol liefde?

Op zaterdag 12 november bakken we met z’n alle lekker koekjes, taarten of cupcakes. Die deel je dan vervolgens uit aan iemand die je het gunt! Die vriendin die altijd voor je klaar staat, je lieve oma, die buurvrouw die altijd gedag zegt. Om je te helpen hebben wij een pakketje samen gesteld met leuke vormpjes en kaartjes die je kunt bestellen in onze webshop! Ook hebben wij een label gemaakt die je kunt downloaden en aan je baksel kunt hangen! Deel op dag zelf al je mooie creaties en je moment dat je aan het bakken bent met #bakjevolliefde zodat wij mee kunnen genieten en we met elkaar een positieve vibe kunnen verspreiden!

bakjevolliefde_header