Huis van Belle jaaroverzicht 2017

Het is bijna zover, het einde van 2017 nadert. Een jaar voorbij en we beginnen bijna weer aan een nieuw jaar. Daarom is het tijd om weer terug te blikken op het Huis van Belle jaar! Wat hebben we dit jaar gedaan, wat waren de mooie dingen en welke blogs werden het best gelezen? Lees je mee?

Elk jaar pak ik het een beetje anders aan, vorig jaar deed ik het per drie maanden en deze keer doe ik het per onderwerp. Te beginnen bij de blogs!

Bestgelezen blogs

Er is een aantal blogs dat altijd bovenaan staat, al jarenlang. Dat zijn de blogs over illuminati, instagram, leren haken, je eerste zoen en hipsters. Maar van de blogs die in 2017 zijn gepubliceerd, zijn dit de bestgelezen:

  1. Dé christelijke serie die je moet zien
  2. Onze open brief aan Anna Nooshin
  3. 6 leuke dingen om met je moeder te doen
  4. Seks: hoe weet je hoe het moet? 
  5. De blog waarin ik mijn vertrek als directeur aankondigde

In totaal zijn er 1.213.825 pagina’s bekeken op huisvanbelle.nl door 486.198 bezoekers. Echt te gek!

De momenten met jou

De Belledag

Ons jaarlijkse hoogtepunt is natuurlijk echt de Belledag. Die vond dit jaar plaats op 11 maart en voor de eerste keer op de CHE. Het team en ik vonden het super om jullie daar allemaal weer te zien! Wat een heerlijke dag was het, het is zo leuk om jullie met elkaar te zien chillen,  kletsen en shoppen! Komend jaar is er natuurlijk weer een Belledag, op 7 april 2018. Ben je erbij?

EO Jongerendag

Ook de EO Jongerendag is voor ons zo’n moment om jou te zien. Dit jaar hadden we een roze boksbal en konden jullie het Zomerboek laten signeren door Anne Sara en mij. En natuurlijk gewoon weer lekker bij onze tent hangen.

Feestjes!

Wij houden bij Huis van Belle van feestjes! Daarom vierden we in maart uitgebreid ons vijfjarig bestaan. Huis van Belle bestond gewoon VIJF jaar! We vierden dat met een te gekke pop-upshop in Barneveld. een winkeltje met al onze te gekke spulletjes. Dat was echt een droom die uitkwam. Het was zo leuk dat jullie langskwamen. We organiseerden er ook nog een heel gezellige moederdochteravond. En we nodigden onze samenwerkingspartners uit voor een jubileumfeestje. Met jullie vierden we ons vijfjarig bestaan op de Belledag.

Uitgaven

Dit jaar kwam het te gekke zomerboek uit! En natuurlijk kwam er ook weer een schoolagenda uit. Daarnaast kwamen er in onze webshop steeds meer leuke spulletjes te staan, zoals het dankbaarheidsboekje, vriendinnenschriftje en de verjaardagskalender. Komend jaar gaan we zeker nog meer producten erbij verzinnen. Heb je ideeen? Deel ze hieronder in de reacties!

Team

Ons team is flink gegroeid dit jaar. Aan het eind van het jaar zijn Heleen, Conny, Anita en Mariette erbij gekomen. Zij helpen met de administratie, de webshopverzendingen en het versturen van verjaardagscadeautjes. Ook is er nog een Eline bijgekomen die de berichtjes op facebook plaatst. We namen afscheid van stagaire Annemein en van Jouke die veel heeft gedaan op de afdeling klantenservice samen met Joelle. Ook Annerie ging weer weg na een stage en Demi kwam erbij om een halfjaar stage te lopen. Ook Josien (Belle redactie) is er dit jaar bijgekomen en Luca bij team evenementen. Hester vertrok ook. Verder is het team hetzelfde gebleven, van links naar rechts op de foto, bovenste rij: Josien (Belle), Natasja (evenementen), Joelle (klantenservice), Demi (stage), Eline (hoi!), Martanja (online), Hester, Anne (Belle), Marit (evenementen), Annemein (stage).

Onderste rij: Sonja (ondersteuning), Lisanne (vormgeving), Liesbeth (incidenteel), Jouke, Sjanet (marketing). En hiernaast werken nog een aantal fantastische toppers met ons mee als blogger voor de site of als schrijver voor Belle! Blij met jullie!

Belle

Er kwamen zes mooie Belles uit dit jaar en we gingen van 2000 naar 2700 clubleden. Komend jaar naar de 3000? Het was weer een feestje om Belle voor jou te maken! En te gek dat steeds meer meiden clublid worden.

We maakten natuurlijk ook de YouTubevideo’s, deden gekke social media acties, kregen toffe reacties van jou en genoten van het feit dat we alweer vijf jaar bestonden. Het was een fijn jaar waarin we weer genoten hebben leuke, gekke en grappige dingen voor jullie te bedenken. We hebben weer superveel zin in komend jaar! Fijne jaarwisseling girls!