LoveLife – Afscheid

Lieve Belles,

Dit is mijn laatste blog alweer. Ik vind het jammer, want ik vond het heel leuk om te bloggen voor Huis van Belle. Ik ben in verwachting van mijn tweede kindje en bezig met het opzetten van een eigen praktijk en daar moeten andere (ook leuke) dingen voor wijken. In deze blog wil ik wat terugblikken op de blogs die ik heb geschreven en wil ik afscheid nemen.

Vorig voorjaar ben ik begonnen met bloggen over seks en relaties. Ik begon met bouwstenen voor een goede relatie, bijvoorbeeld: hoe blijf je dicht bij jezelf, hoe stel je je kwetsbaar op, hoe kan je nou op een goede manier samen praten. Dat soort dingen vind je in de BeautifulBasics. Daarna heb ik de SexSpecial geschreven. Dat ging natuurlijk over seks, bijvoorbeeld: hoe werkt je lijf, hoe stel je grenzen en wat zegt de Bijbel er eigenlijk over? Ik sloot af met de ShitSpecial, want sommige dingen zijn nou eenmaal heel moeilijk aan seks en relaties.

Wat ik heel leuk vond was dat jullie veel vragen stelden. Zoeken naar antwoorden op je vragen is belangrijk! Blijf dat vooral doen, hier bij Huis van Belle, maar ook thuis, in de kerk en op school. Van vragen stellen en het vinden van antwoorden (en het soms niet vinden van antwoorden) word je wijs.

Ik wil graag afsluiten met het liedje I won’t give up van Jason Mraz. Je zal het vast kennen, maar klik maar even op het volgende filmpje.

Durf lief te hebben en durf te vechten voor je (toekomstige) relatie. God is met jullie!

Liefs,

Danielle

Deze blog werd geschreven door Daniëlle.