Nieuwe clubactie: Belle Bijbel Notes

Hang de vlag uit! Een nieuwe clubactie is van start gegaan en deze wil je echt niet aan je voorbij laten gaan. Word nu lid van Huis van Belle en krijg ons spliksplinternieuwe Belle Bijbel Notes cadeau. Lees gauw verder voor meer info. 

Je kan natuurlijk ook direct lid worden. Klik dan hier!

Misschien heb je hem al voorbij zien komen op Insta, Belles nieuwe aanwinst: Belle Bijbel Notes. Een notitieboekje vol met inspirerende quotes, vette bijbelteksten en tips om zelf aan de slag te gaan met stille tijd of bijbellezen! Hij ziet er ook nog eens heel mooi uit en past perfect bij de Belle Bijbel (maar eigenlijk bij elke Bijbel :)).


Wat houdt clublid worden in?

♥ 6 keer per jaar het enige christelijke meidentijdschrift Belle in de bus!
♥ Exclusief toegang tot het forum
♥ Elke maand een nieuwsbrief met daarin een toffe winactie
♥ Een extraatje als je op een evenement van ons komt
♥ Met je profiel kun je herkenbaar reageren op blogs op huisvanbelle.nl
en nog veel meer

Geef je op voor de club

3 redenen waarom Belle Bijbel Notes een must have is!

1. Een hulp die bij je past

Soms kan het  best lastig zijn om de Bijbel te lezen of stille tijd te houden. Je wil het wel, maar toch lukt het niet goed. Wat kan dat frustrerend zijn hè? Wij snappen dat heel goed. Daarom is Belle Bijbel Notes perfect voor jou, want hierin staan Bijbelteksten waar je mee kunt beginnen, handige tips en ideeën. God wil namelijk ontzettend graag dat je tijd met Hem doorbrengt en dit kan op zoveel manieren. Je kan met een kopje thee in een comfy stoel hoofdstukken lezen, maar ook lopend door het bos genieten van Zijn schepping. Er is van alles mogelijk en Belle Bijbel Notes kan jou met de tips net dat duwtje in de goede richting geven.

2. Je beste vriendin tijdens de kerkdienst

Bovendien is dit notitieboekje de perfecte uitkomst voor de kerkdienst. De preek kan soms best een beetje ingewikkeld zijn, of zelfs een beetje saai…maar daar willen wij je bij helpen. Met Belle Bijbel Notes kan je tekeningetjes of aantekeningen maken tijdens de preek en wie weet kom je er wel achter dat die dominee best interessante dingen te zeggen heeft.

3. Maak je collectie compleet

Heb je de Belle Bijbel al dan past dit notitieboekje er helemaal bij. Dit duo gaat jouw tijd met God helemaal top maken. Heb je de Belle Bijbel nog niet, ga dan even naar onze webshop. Natuurlijk past dit notitieboekje bij elke Bijbel. Zelfs als je bijvoorbeeld de Bijbel via je telefoon leest kan het fijn zijn om even op te schrijven wat je hebt geleerd, wilt onthouden of uittekenen.

Ben je net zo enthousiast als wij over de nieuwe Belle Bijbel Notes? Word dan snel lid en krijg ‘m cadeau.

Deze actie is in samenwerking met NBG.