Belle 12 komt eraan!

Een superfijn nieuwtje, want de Belle komt er weer aan! Joehoe! Ben je al helemaal door de vorige Belle heen en kan je niet wachten op de volgende? Houd je brievenbus goed in de gaten, want de Belle verschijnt rond 25 mei. Als je geen Belle clublid bent, kun je deze Belle los kopen in de christelijke boekhandel. En natuurlijk gewoon snel clublid worden, zodat jij de volgende Belle ook als eerste ontvangt!

Knop_geefjeop

Alvast een klein kijkje..

Wist je dat we op de redactie al in december zijn begonnen met het brainstormen voor Belle 12? Terwijl de kerstlichtjes nog in de boom hingen en ik volop pepernoten aan het eten was (hmm, heerlijk), kreeg ik onwijs lentekriebels toen ik het moodboard zag. De lente kon mij niet snel genoeg beginnen!

Moodboard Belle 12
Het thema van de Belle is ‘Believe’ en ze staat helemaal vol interessante artikelen, DIY’s en foto’s. De fotoshoot staat in het teken van geloven, maar ook een gezellig dagje winkelen met je vriendinnen. Bellemodellen Lilian en Noémi (wat een mooie naam he!) konden niet stoppen met stralen voor de camera.

Wat maakte ik?

Zelf maakte ik een checklist voor je ideale vriendje (die ik natuurlijk even heb getest bij mijn eigen vriend), ben ik naar Hunkemöller geweest om te vragen welke bh nou echt bij je borsten past, zie je me in de ‘behind the scenes’ en ga zo maar door. Wauw, heb ik dan de hele Belle in m’n eentje gemaakt?

Beeld: collage artikelen

Nee, natuurlijk niet! Er is nog veel meer… Supergave puzzelpagina’s, nieuwe muziektips van onze muziekredacteur Jorijn en onze modetoppers Lisa en Amber inspireren je over je zondagse outfit (en Lisa’s bts’s zag je al voorbij komen, net zoals Ambers tiplijstje om te matchen met je accessoires.) Wat je echt niet kan missen is het interview met Benthe en Yara uit de vlogs van Tear. De vragen hebben jullie zelf bedacht, dus kijk goed of je je eigen vraag terug leest.

En dit is haar geworden!

coverbelle12

Er staat nog veel meer in Belle wat je echt niet mag missen! Als je clublid bent krijg je hem vanzelf op de mat. Anders moet je eind mei naar de winkel om er eentje te kopen..

Clublid worden en Belle ontvangen?

Wil je clublid worden? Geef je op via de site. Je krijgt 4 keer per jaar de Belle, een supertof Huis van Belle shirt en een cadeautje op je verjaardag. Een lidmaatschap is niet alleen leuk om cadeau te krijgen, maar nog veel leuker om weg te geven. Je kan je via de knop hieronder aanmelden. Het kost maar €2, 50 per maand!

Knop_geefjeop

Nog even.. en dan lekker genieten, lieve meiden!