Huis van Belledag 2018: Real life

Ja, je leest het goed! Er komt weer een Huis van Belledag aan:

Zaterdag 7 april 2018

Christelijke Hogeschool Ede

Bijna de hele dag door krijg je van alle kanten berichtjes binnen op je telefoon. Alle nieuwe posts op Facebook, Insta, Snapchat, Whatsapp moet je bijhouden als je niets wilt missen. Je sociale leven speelt zich vooral online af. Heb jij soms ook het gevoel dat je niet alles meer bij kunt houden? Zou je soms je telefoon wel eens uit willen zetten, maar durf je dat eigenlijk niet?

Als je op Insta kijkt lijkt het of alles perfect is bij anderen. Daar schreven we al eerder een blog over, toen we een maand lang elke dag iets posten met #notsoperfect. Het echte leven ziet er zo anders uit. Je voelt je niet altijd happy, het zonnetje schijnt niet altijd. Echt leven, zonder maskers, niet online, samen met God. Dat is het thema voor deze Huis van Belledag:

Real life

Wij merken steeds meer dat dit echt rust en ontspanning geeft. Met volle teugen genieten van het hier en nu, dat willen we gaan doen.

We duiken niet alleen in het thema ‘Real life’, er zijn nog veel meer gave dingen te zien en te doen op de Huis van Belledag. Deze dag wil je niet missen! Dus kom gezellig met een groep vriendinnen, of alleen en beleef de Belledag in real life.

Wat is er te doen op de Belledag?

Wist je bijvoorbeeld dat er hele toffe stands komen? Van verzorgingsproducten en sieraden, tot creatieve spullen of zelf crea’en. En natuurlijk onze eigen Bellestand.
Daarnaast hebben we dit jaar gave workshops: dans, zang, biblejournaling en zelf een sieraad maken met Adaja.
Ook komt Wietske iets vertellen over hoe we samen met God ons leven, real life mogen leven.
En we hebben natuurlijk op het podium de CHE Live band, Jafeth & Sifra van Insalvation en tussen de middag een heerlijke lunch! Ook zal er op de Belledag iets heel leuks bekend gemaakt worden.. Nogmaals: dit willen jij en je vriendinnen meemaken!
Heb je geen vervoer? Ook voor je ouders of jeugdleiders hebben we een speciaal programma en tips om te doen in de omgeving van Ede. Geef je hieronder snel op voor de Huis van Belledag 2018!

Nog even alle info op een rijtje:

Datum: 7 april 2018

Plaats: Christelijke Hogeschool Ede, Oude Kerkweg 100 in Ede

Tijd: 10:00 – 16:30 uur (deuren gaan open om 09:00 uur)

Leeftijd: vanaf 11 jaar (je moet in groep acht zitten) tot 16 jaar

Kosten: € 16,- voor leden/ € 18,50 voor niet-leden. Dit is inclusief lunch.

Terugblik

Wil je weer even de sfeer proeven, kijk dan de aftermovie van de vorige Belledag. Het was een hele toffe dag, met Hanne de Vries en de CHE Band, heel veel workshops en standjes, en natuurlijk weer veel roze.