Huis van Belledag 2018: Real life

Ja, je leest het goed! Er komt een nieuwe Huis van Belledag aan!

Zaterdag 7 april 2018

Christelijke Hogeschool Ede

 

Bijna de hele dag door krijg je van alle kanten berichtjes binnen op je telefoon. Alle nieuwe posts op Facebook, Insta, Snapchat, Whatsapp moet je bijhouden als je niets wilt missen. Je sociale leven speelt zich vooral online af. Heb jij soms ook het gevoel dat je niet alles meer bij kunt houden? Zou je soms je telefoon wel eens uit willen zetten, maar durf je dat eigenlijk niet?

Als je op Insta kijkt lijkt het of alles perfect is bij anderen. Daar schreven we al eerder een blog over, toen we een maand lang elke dag iets posten met #notsoperfect. Het echte leven ziet er zo anders uit. Je voelt je niet altijd happy, het zonnetje schijnt niet altijd. Echt leven, zonder maskers, niet online, samen met God. Dat is het thema voor deze Huis van Belledag:

Real life

Wij merken steeds meer dat dit echt rust en ontspanning geeft. Met volle teugen genieten van het hier en nu, dat willen we gaan doen. Lijkt je dit ook wat? Geef je dan nu op voor de Huis van Belledag 2018!

Nog even alle info op een rijtje:

Datum: 7 april 2018

Plaats: Christelijke Hogeschool Ede, Oude Kerkweg 100 in Ede

Tijd: 10:00 – 16:30 uur

Leeftijd: vanaf 11 jaar (je moet in groep acht zitten) tot 16 jaar

Kosten: € 16,- voor leden/ € 18,50 voor niet-leden. Dit is inclusief lunch.

Terugblik

Wil je weer even de sfeer proeven, kijk dan de aftermovie van de vorige Belledag. Het was een hele toffe dag, met Hanne de Vries en de CHE Band, heel veel workshops en standjes, en natuurlijk weer veel roze.